- 47,649
- 52,030
- 113
Eyw kardeşim kaç paralık roll yapıyoz şimdi biz kaçı kaç yapmaya caliscazKanguru gibi başka dostum yok, bide hayır mı dicem
Eyw kardeşim kaç paralık roll yapıyoz şimdi biz kaçı kaç yapmaya caliscazKanguru gibi başka dostum yok, bide hayır mı dicem
Kendimi kesicem para lazimSuvatım ne bu trip
Onlar bana 500atsin aralari bozuk kalmaya devam etsin daha hsyirlidirBiz ara bulucuyuz dost terim le umutks41 arası bozuk bi 500 atta rol yapalım kaynaşsınlar
500 atacak 250 yapıp çekeceksin delikanlı gibi onu da yapamazsın itiraf etEyw kardeşim kaç paralık roll yapıyoz şimdi biz kaçı kaç yapmaya caliscaz
Tebrikler dost500 atacak 250 yapıp çekeceksin delikanlı gibi onu da yapamazsın itiraf et
Olmaz lolypso dedık diye hemen gösterdin gerçek yüzünü sınavı kaybettın dostOnlar bana 500atsin aralari bozuk kalmaya devam etsin daha hsyirlidir
Ne insanı avq biz insan mıyız angutun tekiyizPara değil insan biriktir dediler o yüzden bu haldeyiz keşke zengin olsam da terimle enisteyle kanlı bıçaklı olsam
Estf. Iltifat ediyorsunOlmaz lolypso dedık diye hemen gösterdin gerçek yüzünü sınavı kaybettın dost
Gör şimdi nasıl rol yapılır kâğıt kalem al eline not al öğren@Umutks41 yapacak
Bol şanslar kanguru@Umutks41 yapacak
Aq 250 TL para atmış birde utanmadan diyor ki umutks41 250 ile ne rolü yapılır niye 1 k atmadin@Umutks41 yapacak
Benim sana çok param gecmıstır dost yardımcı olur musun diye dm atıyor lavuk bi kere 50 bi kere 70 lira para atmış bakıyorsun o da bu hesap kanguru kardeşSanki 2500 atmışta herkese duyuruyor bide umutks41 yapcak diyo
Hedefe varamazsan bu dostluk biterKafayı yicem şimdi neyse 7 adım pes peşe tuttururuz geri yollsriz 250 yi dostumuz devam eder