Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Asgari Ücret Açıklandı

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
27,461
13,364
113
Bende hayatımda 1 kere oy kullanan ve şimdiki hükümete oy veren birisi olarak yazıyorum hakediyoruz. En kötü kira olmuş 20 bin. 8 binle adam nasıl geçinir. Bu maaşı biz onlara verelim 1 ay geçinsinler.

guns n roses

⚫⚫⚫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,398
2,375
113
Bu ay değil diğer ayda değil taaa öbür ay Şubat'ta o zamana kadar 100 defa zam gelir herşeye 🤣
dogru şubatta veriolar gelsin ben herşey bıraktim sigara seyahat yeme içme minumum yaşıyorum. o yüzden binsonraki hedefim eskort olcam jfjsjdns

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,572
41,977
113
Bende hayatımda 1 kere oy kullanan ve şimdiki hükümete oy veren birisi olarak yazıyorum hakediyoruz. En kötü kira olmuş 20 bin. 8 binle adam nasıl geçinir. Bu maaşı biz onlara verelim 1 ay geçinsinler.
Senin yzuuden demekki bu haldeyiz sen oy vermesen bunlar seçilmezdi suçlu sensin puaha

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,468
26,494
113
Bide ocak ayında her şeye yuzde 300 zam yaparlar orası kaçınılmaz artik ev kirası 15 20 bin seviyelerindeyken elektrik faturası bile bu ay abim gillere 5k gelmişken asgariye olanustu zam yapılmış devletimiz varolsun
15.20 ye evmi var nerede

guns n roses

⚫⚫⚫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,398
2,375
113
ben taibciyim elhamdulilih başkanimiz en uygununu bize görmüş . hz tayibb babamizi isa kutsasın bir sonraki yılbaşında çıkartsada gölgesinde serinlesek reisimiizinn

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,338
5,073
113
Ben vermedim bu hükümete oy lakin hiç degismezdi emin oll görüşleri bile farklı değil hiçbir siyasinin demogoji ile halkı kandırmak alayının tek amacı aynı bokun laciverti hepsi

joafelix

Portekizli KAKA
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,780
2,312
113
Milletvekili kararı veriyor aldığı maaş ortada ah ah bunlara gidip oy kullananin aklını ....

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,338
5,073
113
Milletvekili kararı veriyor aldığı maaş ortada ah ah bunlara gidip oy kullananin aklını ....
Halkı için canını verir vekil yersen hakkıyla dertlenir kederlenir hakkım aç diye yemek bile yemez uyumaz 🤣🤣 alayının ..... Sonra bizde peşinden koşarız bu adam doğru söylüyor bu adam halkı düşünüyor halbuki adam paranın peşinde başa geçerse ekmek çok biz bunu anlamaz birbirimize gireriz kavga eder küfür eder darp eder kim için ne için???

joafelix

Portekizli KAKA
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,780
2,312
113
Halkı için canını verir vekil yersen hakkıyla dertlenir kederlenir hakkım aç diye yemek bile yemez uyumaz 🤣🤣 alayının ..... Sonra bizde peşinden koşarız bu adam doğru söylüyor bu adam halkı düşünüyor halbuki adam paranın peşinde başa geçerse ekmek çok
Hepsinin sen anladın reis

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,739
3,228
113
25 yıllık secim sonuçlarına bakınca demekki yetiyormus sorun yok dewamkee

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,180
5,072
113
Çok bile yapmışlar, sistem tıkır tıkır işliyor..