- 79,863
- 52,857
- 113
aynen sıkıntıonlara girmek istemyom ne bok yicekleri belli olmuyor bide kadınlar
aynen sıkıntıonlara girmek istemyom ne bok yicekleri belli olmuyor bide kadınlar
Mantıklı olan ne geliyorsa onu yap reisDostlar su an bülten sıkıntılı biraz bekleyelim devam ederiz bedavaya kaybetmeyelim parayı
ona baktım kupa maçı dep zaten favori almıs alcagı skoruVietnam var 0.2 mac 3.5 üst
aynen dost sabırDostlar su an bülten sıkıntılı biraz bekleyelim devam ederiz bedavaya kaybetmeyelim parayı
Ama hiç bulaşma bekle boşver.youtube dan bi sokak röportajı izle gel sonraDostlar su an bülten sıkıntılı biraz bekleyelim devam ederiz bedavaya kaybetmeyelim parayı
japonya 82.5 alt gelecek ama kesinlikle alma![]()
Valla barem 80.5 düştü yoksa alıyordumjaponya 82.5 alt gelecek ama kesinlikle alma![]()
bi maç daha başladı dost honkongValla barem 80.5 düştü yoksa alıyordum![]()
Maç bekliyoruz da bülten de mac yokNe yapıyoruz
dost onları blıyorum dep çin takımı karısık ülke takımları turnvası bu ne yapcagı belli degil bunlarınbi maç daha başladı dost honkong
Bol şansDostlar su an bülten sıkıntılı biraz bekleyelim devam ederiz bedavaya kaybetmeyelim parayı
anladım dost ben bilgi amaçlı söyledim illa oynayalım diye değildost onları blıyorum dep çin takımı karısık ülke takımları turnvası bu ne yapcagı belli degil bunların![]()