- 79,863
- 52,857
- 113
mucize değil aslında olması gereken olduwooooooooonnnnnnn mucize oldu lan wwwoon![]()
mucize değil aslında olması gereken olduwooooooooonnnnnnn mucize oldu lan wwwoon![]()
Dedim ama değil mi 😂 boşa totem için beklemedik agaGeliyor gelmekte olan aşçı rahat ol abi hayran.bunlar böyle hep
Valla hiç umudum yoktu hızl hucum ettiler oldumucize değil aslında olması gereken oldu![]()
ilk yarıyı böyle oynamışlar full bize 5 dk oynamaları yettiValla hiç umudum yoktu hızl hucum ettiler oldu
sen mucızelerın adamıısn dostwooooooooonnnnnnn mucize oldu lan wwwoon![]()
Bi bakayım bültene son adım olabıilrhadi baklaım gelsin yenisi ne oluyor son adım falan mı@Asci55
Hadi bakalım son adım getirelim bitsin gitsin balkai kuponlara rakip lazım akşama 😅Bi bakayım bültene son adım olabıilr![]()
hadi bakalım yüksek oran seçme aman diyim son adım olsun diye 2500 civarıda olurBi bakayım bültene son adım olabıilr![]()
asya u18 var ama çok şike dönüyor oradaMaç yok basket yok bülten de
Karamsar olma dedıkwooooooooonnnnnnn mucize oldu lan wwwoon![]()
onlara girmek istemyom ne bok yicekleri belli olmuyor bide kadınlarasya u18 var ama çok şike dönüyor orada
Normal maç seç dost başlıcak olan basket vs varsa oda oluronlara girmek istemyom ne bok yicekleri belli olmuyor bide kadınlar