- 9,136
- 4,481
- 113
Ben bu saatten sonra ders almam, ders veririm.geçmiş olsun. Eğer suriyeli ise bişey olmaz da ülkeye faydası dokunacak türden bir yabancı ise geçmiş olsun her türlü deport edilir
Ben bu saatten sonra ders almam, ders veririm.geçmiş olsun. Eğer suriyeli ise bişey olmaz da ülkeye faydası dokunacak türden bir yabancı ise geçmiş olsun her türlü deport edilir
bunu yapabilirsin bu arada ama farklı bi cinsiyetten birinin araması daha sağlıklı oluyor erkekse kadına arat erkek arkadaşım vs vs diyeisim soyismi biliyorsun ildeki göç idaresini arayıp dene belki bilgi verirler.
aradım bağlanmadı bileisim soyismi biliyorsun ildeki göç idaresini arayıp dene belki bilgi verirler.
Hangi ülkede kaçakti kanka Amerika mi Meksika sınırından mi girdiböyle olması insanı çok üzüyor ya bi anda kötü oldum
dalgamı geçiyon
Geçmiş olsun dost yakalananlar eğer ülkesi kabul ediyorsa direk ulkesine gonderiliyor. Etmiyorsa değişik işlemler uygulanıyor. Yani prosedür biraz farklı. İşin sonu %99 sinir dışı oluyor amaböyle olması insanı çok üzüyor ya bi anda kötü oldum
çok mantıklıisim soyismi biliyorsun ildeki göç idaresini arayıp dene belki bilgi verirler.
istanbul avrupa yakasınerde yakalandı arkadaşın
türkiyeHangi ülkede kaçakti kanka Amerika mi Meksika sınırından mi girdi
Türkiye de mi kaçak kalıyordutürkiye
evetTürkiye de mi kaçak kalıyordu
ne gibi değişik prosedürler mesela dostGeçmiş olsun dost yakalananlar eğer ülkesi kabul ediyorsa direk ulkesine gonderiliyor. Etmiyorsa değişik işlemler uygulanıyor. Yani prosedür biraz farklı. İşin sonu %99 sinir dışı oluyor ama
Senin arkadaş niye kaçak giriyo onu anlamadım girmek istese alınıyor zatenne gibi değişik prosedürler mesela dost
Türkmense 1 hafta 10 gün civarı, Türkmenistan'a gönderilmiş olur...dostlar saygılar biliyorum burası yeri değil ama belki aramızda bu işlerden anlayan eden bilgi verecek dostlarımız vardır diye konu açıyorum
bi arkadaşım kaçaktı ilk defa yakalandı şimdi fatihe ordan da heralde göç idaresine götürceklermiş telefonuna ulaşamıyorum kendiside sağlık sorunları yaşıyor kalple ilgili
merak ettim bırakılarmı bırakırlarsa ne zaman bırakırlar işlem nasıl ilerler bilgisi olan birisi yardımcı olursa çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim
İltica vs. Nereden nasıl geldi o önemli dostne gibi değişik prosedürler mesela dost
O kadar..Ben bu saatten sonra ders almam, ders veririm.