Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Arkadaşım Hakkında

Nazo987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,844
2,993
113
böyle olması insanı çok üzüyor ya bi anda kötü oldum

Wolverine999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,301
1,908
113
ulkeye göre değişir avrupaysa kampa koyarlar Slovenya filansa kamptan kaçar isterse ilk gün zaten

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,217
18,874
113
böyle olması insanı çok üzüyor ya bi anda kötü oldum
Geçmiş olsun dost yakalananlar eğer ülkesi kabul ediyorsa direk ulkesine gonderiliyor. Etmiyorsa değişik işlemler uygulanıyor. Yani prosedür biraz farklı. İşin sonu %99 sinir dışı oluyor ama

Nazo987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,844
2,993
113
Geçmiş olsun dost yakalananlar eğer ülkesi kabul ediyorsa direk ulkesine gonderiliyor. Etmiyorsa değişik işlemler uygulanıyor. Yani prosedür biraz farklı. İşin sonu %99 sinir dışı oluyor ama
ne gibi değişik prosedürler mesela dost

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,747
1,181
113
dostlar saygılar biliyorum burası yeri değil ama belki aramızda bu işlerden anlayan eden bilgi verecek dostlarımız vardır diye konu açıyorum
bi arkadaşım kaçaktı ilk defa yakalandı şimdi fatihe ordan da heralde göç idaresine götürceklermiş telefonuna ulaşamıyorum kendiside sağlık sorunları yaşıyor kalple ilgili
merak ettim bırakılarmı bırakırlarsa ne zaman bırakırlar işlem nasıl ilerler bilgisi olan birisi yardımcı olursa çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim
Türkmense 1 hafta 10 gün civarı, Türkmenistan'a gönderilmiş olur...

Irak, Suriye vs olsa, yada canlı bomba vs vs zaten çoktan serbest kalmıştı...

Senin arkadaş niye kaçak giriyo onu anlamadım girmek istese alınıyor zaten

Sadece kaçak gelince kaçak olmuyosun :d X firmada çalışma izninle çalışırken firma kovar, kapatır vs durumda 10 gün içinde çıkmazsan ülkeden yada yeni iş bulmazsan kaçaksın...

Voin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,803
2,680
113
Türkiye'ye bak sen öyle sınır dışıda mı ediyomuş ulan madem öyle kapılar niye sonuna kadar açıktı

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,610
544
113
Memleket yol geçen hanı gibi oldu ipini koparan Türkiye'ye geliyor başka ülke kabul ederim etmez resmen dingonun ahırı muhabbeti hangi salak ülke 10 milyon ipsiz sapsız doldurur Papua Yeni Gine bizi kıskaniiiiiiirrrrr