- 1,002
- 215
- 63
Hayırlı gecelerBeyler listeyi hariç toplam 5 kişiye 400 tlyi mrc dostum dağıtacak parayı gönderdim liste onda paylacak şimdi hayırlı geceler
Hayırlı gecelerBeyler listeyi hariç toplam 5 kişiye 400 tlyi mrc dostum dağıtacak parayı gönderdim liste onda paylacak şimdi hayırlı geceler
Teşekkürler şimdiden çekiliş de çıkarsam dan çıkmazsam da kazanmanı çok istedim abi kazançların hep bol olsunBeyler listeyi hariç toplam 5 kişiye 400 tlyi mrc dostum dağıtacak parayı gönderdim liste onda paylacak şimdi hayırlı geceler
Birazdan belli olur dostNe zaman belli olur
Kazanç sağlarsam listede olamayan kişilere ulaşıcam inşBu seferlik bu arkadaşlara gönderilcekmiş bu arkadaşlar arasından kazanan olursa ben de dahil burda olanlara ulaşmaya çalışıcam gönlünden geçen diğerlerine kazanınca desrek atabilir
Kazanç sağlarsam listede olamayan kişilere ulaşıcam inş
Saolasin kardeşimdost bende rol açacam gelirse seni görürüm
Kazancın olsun da kankam gerisi mühim değil bu işin eğlencesi bu kazanan arkadaş için heyecan yaşamak kendi kazancın gibi sevinmek hepimizin kazancı daim olsun gecemi güzel olsunKazanç sağlarsam listede olamayan kişilere ulaşıcam inş
SaolasinKazanç sağlarsam listede olamayan kişilere ulaşıcam inş
Reis okudun insallah dm atamıyorum sNa hata veriyorBu seferlik bu arkadaşlara gönderilcekmiş bu arkadaşlar arasından kazanan olursa ben de dahil burda olanlara ulaşmaya çalışıcam gönlünden geçen diğerlerine kazanınca desrek atabilir