Bol şansBeyler 2 adım yapıcam kasa 3 bin 2 adım gelirse 3 kişi 500 veririz on dakıkaya başlarız
Bol sans takipteyizBeyler 2 adım yapıcam kasa 3 bin 2 adım gelirse 3 kişi 500 veririz on dakıkaya başlarız
Bol şanslarBeyler 2 adım yapıcam kasa 3 bin 2 adım gelirse 3 kişi 500 veririz on dakıkaya başlarız
Bol şans kardeşim inşallah başarılı olursun TakipteyimBeyler 2 adım yapıcam kasa 3 bin 2 adım gelirse 3 kişi 500 veririz on dakıkaya başlarız
Bol şanslar reis kazanç olsunBeyler 2 adım yapıcam kasa 3 bin 2 adım gelirse 3 kişi 500 veririz on dakıkaya başlarız
Bol şans çınarbeyBeyler 2 adım yapıcam kasa 3 bin 2 adım gelirse 3 kişi 500 veririz on dakıkaya başlarız
Bol bol şanslar dostBeyler 2 adım yapıcam kasa 3 bin 2 adım gelirse 3 kişi 500 veririz on dakıkaya başlarız
Bol şanslar olsun reisBeyler 2 adım yapıcam kasa 3 bin 2 adım gelirse 3 kişi 500 veririz on dakıkaya başlarız
Canlı da pek maçta yok umarım limit felan vermez oynadığın sitePara hesaba geçer 5 dakıkaya
Bol şanslar dilerim abiBeyler 2 adım yapıcam kasa 3 bin 2 adım gelirse 3 kişi 500 veririz on dakıkaya başlarız
Basket ten anlarsan basket gir 2 maçCanlı da pek maçta yok umarım limit felan vermez oynadığın site
Bol şans kirvemBeyler 2 adım yapıcam kasa 3 bin 2 adım gelirse 3 kişi 500 veririz on dakıkaya başlarız
Der demez 5 sayı atmış oranı çok düştüPortekiz ligi deki basket maçı ne 2 olur değerlendir istersen @Arce75
Beyler 2 adım yapıcam kasa 3 bin 2 adım gelirse 3 kişi 500 veririz on dakıkaya başlarız