İnşallah kirvem dağıtımda kazanırsak bizde kazanalım dağıtalım temiz temizBu rol kazançla bitecek inş
İnşallah hemşerimBu rol kazançla bitecek inş
Hadi bakalım alıyoruz içeriSon adım arkadaşlar gelirse 3 arkadaş 500 gelmesse yapacak birşey yok Ekli dosyayı görüntüle 911296
İnş reis paylaşmak güzeldirİnşallah kirvem dağıtımda kazanırsak bizde kazanalım dağıtalım temiz temiz
bol sanslarSon adım arkadaşlar gelirse 3 arkadaş 500 gelmesse yapacak birşey yok Ekli dosyayı görüntüle 911296
Bol şanslarSon adım arkadaşlar gelirse 3 arkadaş 500 gelmesse yapacak birşey yok Ekli dosyayı görüntüle 911296
Aynı şekildekazananlar da rol yapsın dağıtsın arkadaşlar ben çıkarsam oyle yapcam
Gelecek diyelim gelsin haydeSon adım arkadaşlar gelirse 3 arkadaş 500 gelmesse yapacak birşey yok Ekli dosyayı görüntüle 911296
Bol şans reis kazanç olsun inşSon adım arkadaşlar gelirse 3 arkadaş 500 gelmesse yapacak birşey yok Ekli dosyayı görüntüle 911296
Bol bol şanslarSon adım arkadaşlar gelirse 3 arkadaş 500 gelmesse yapacak birşey yok Ekli dosyayı görüntüle 911296
Yayınları oluyordu bunların link bulursam aticam bol şansSon adım arkadaşlar gelirse 3 arkadaş 500 gelmesse yapacak birşey yok Ekli dosyayı görüntüle 911296
Kazanman dileğiyle şans seninle olsun abiSon adım arkadaşlar gelirse 3 arkadaş 500 gelmesse yapacak birşey yok Ekli dosyayı görüntüle 911296