- 16,385
- 15,143
- 113
Sildim sıkıntı yok dostIlk yazan kazanır dost degıstır![]()
Sildim sıkıntı yok dostIlk yazan kazanır dost degıstır![]()
50 fixine dost girdik akşam yazarım fix 😁Benle gir biraderim bjk kazanirmi diyosun bende fener kazanir diyorum neyine giriyoruz
dost tamami ile olan bu düşüncem takım analizi akşam göreceğiz zaten..Ben Beşiktaşlıyım diye demiyorum.
Aboubakar gol atar yada Gezhall asist yapar varsa oynayın.. Beşiktaş da kazanır..
Tamam bana uyar berabere biterse alacak verecek yok bol sans50 fixine dost girdik akşam yazarım fix 😁
Beyler maçlari yazalım lütfen ismimden belliki bende sizdenimdost tamami ile olan bu düşüncem takım analizi akşam göreceğiz zaten..
anlaştık @Enişte gelsin maniler 😁 😁 😁Tamam bana uyar berabere biterse alacak verecek yok bol sans
Ya durduk yere krediye grcen dostanlaştık @Enişte gelsin maniler 😁 😁 😁
Beles 50 lik kopardik 😄Ya durduk yere krediye grcen dost
Ya nereye kazancak Beşiktaş yok öyle ihtimal dost bunlar taraftar diye temennide bulunuyo sadeceBeles 50 lik kopardik 😄
bunu screenshot aldım sevgili dostum akşam beleş 50 ni yemek keyifli olacak 😁 😁 😁Beles 50 lik kopardik 😄
Westham maci kgSeçim yapacak maç sayısına ulaşamadık direk yazılanları gireceğiz galiba🤣
10 dakika var gelsin maclar
Al al afiyet olsun dostbunu screenshot aldım sevgili dostum akşam beleş 50 ni yemek keyifli olacak 😁 😁 😁
Ben maçı değil maçtan sonraki tantanayı merak ediyorum bir Beşiktaşlı olarak iki takımdan kaos futbolu hariç bir beklentim yokYa nereye kazancak Beşiktaş yok öyle ihtimal dost bunlar taraftar diye temennide bulunuyo sadece
@Enişte maç versene taliscayaSeçim yapacak maç sayısına ulaşamadık direk yazılanları gireceğiz galiba🤣
10 dakika var gelsin maclar