- 4,223
- 3,702
- 113
Selamün aleyküm arkadaşlar bir kupon yapacağım en güvendiginiz maçlardan 1 tane yazın 4/5 maç seçeceğim kupon gelirse maçlarını seçtiğim 4/5 dosta kupon parası gonderelim 12.45 e kadar yazarsanız sevinirim
etkinlik için teşekürler maçımı almassan darılırımSelamün aleyküm arkadaşlar bir kupon yapacağım en güvendiginiz maçlardan 1 tane yazın 4/5 maç seçeceğim kupon gelirse maçlarını seçtiğim 4/5 dosta kupon parası gonderelim 12.45 e kadar yazarsanız sevinirim
Fenerbahçe takım golü 1.5 üstSelamün aleyküm arkadaşlar bir kupon yapacağım en güvendiginiz maçlardan 1 tane yazın 4/5 maç seçeceğim kupon gelirse maçlarını seçtiğim 4/5 dosta kupon parası gonderelim 12.45 e kadar yazarsanız sevinirim
Tahminler gelsin bakalım dost ona göre hareket edelimetkinlik için teşekürler maçımı almassan darılırım
fener atsın 2 tane BJK ye ben futbol cahiliyimFenerbahçe takım golü 1.5 üst
tamam bakalım dost göreceğizTahminler gelsin bakalım dost ona göre hareket edelim
Giresun Alanya ms 2Tahminler gelsin bakalım dost ona göre hareket edelim
Jilin - zheijang çin basket ms 2 , oran az 1.54 , ama takip etmeye bile gerek yok o denli rahatSelamün aleyküm arkadaşlar bir kupon yapacağım en güvendiginiz maçlardan 1 tane yazın 4/5 maç seçeceğim kupon gelirse maçlarını seçtiğim 4/5 dosta kupon parası gonderelim 12.45 e kadar yazarsanız sevinirim
Ajax alır ve üst dostSelamün aleyküm arkadaşlar bir kupon yapacağım en güvendiginiz maçlardan 1 tane yazın 4/5 maç seçeceğim kupon gelirse maçlarını seçtiğim 4/5 dosta kupon parası gonderelim 12.45 e kadar yazarsanız sevinirim
Futbol cahili olmasan burda ne işin varbjk atsın 2 tane BJK ye ben futbol cahiliyim
keçiören kazanırSelamün aleyküm arkadaşlar bir kupon yapacağım en güvendiginiz maçlardan 1 tane yazın 4/5 maç seçeceğim kupon gelirse maçlarını seçtiğim 4/5 dosta kupon parası gonderelim 12.45 e kadar yazarsanız sevinirim
tamam senlede iddaya girelim gel uyarmıFutbol cahili olmasan burda ne işin var![]()
Ben Beşiktaşlıyım diye demiyorum.tamam senlede iddaya girelim gel uyarmı
keçiören direk kazanır..Kecıoren tuzla 2.5 ust
Benle gir biraderim bjk kazanirmi diyosun bende fener kazanir diyorum neyine giriyoruztamam senlede iddaya girelim gel uyarmı
Ayni anda yazmışiz dost 😄Kecıoren tuzla 2.5 ust
Ilk yazan kazanır dost degıstır lutfenAyni anda yazmışiz dost 😄