- 2,153
- 944
- 113
Meksika falan uğraşmıyorum kanka illegal değil legal yol benimkiMeksika kartelleride seni bekliyor sınırda kuzen dörtgözle aw
Meksika falan uğraşmıyorum kanka illegal değil legal yol benimkiMeksika kartelleride seni bekliyor sınırda kuzen dörtgözle aw
Kurşun gibi Abuzer gbi dağ gibi atlar giderimBeyler şuan imkanınız var diyelim ve Amerika'ya gitmeniz garanti. Fakat duygusal anlamda hem ailevi değerleriniz hem de Türkiye özlemi vs ağır bassaydı ne yapardınız ?
Merak ediyorum dalga geçmeyin axcbshsdhEkli dosyayı görüntüle 918370
Öyle deme kanka ya iyi para20 25 milyon para mı kanka gitsene aq
Vallaha. 1 dakka durma ağa git kurtar kendiniMeksika falan uğraşmıyorum kanka illegal değil legal yol benimki![]()
HahahaahahhaaKurşun gibi Abuzer gbi dağ gibi atlar giderim
Pederden helallik alamayacak gibiyiz kdhmsksVallaha. 1 dakka durma ağa git kurtar kendini
Türkiye'de güzelim vatanimizda gelecek kaygısı sonun gayp biryere varamazsin artık öyle oldu çıkan kurtuluyorPederden helallik alamayacak gibiyiz kdhmsks
İmkan varsa götür kanka beni de ben gelirim yani sıkıntı yokÖyle deme kanka ya iyi para
Kanka bana biraz şans oldu zatenİmkan varsa götür kanka beni de ben gelirim yani sıkıntı yok
Maalesef öyleTürkiye'de güzelim vatanimizda gelecek kaygısı sonun gayp biryere varamazsin artık öyle oldu çıkan kurtuluyor