- 69
- 76
- 18
Arkadaşlar beyin ve sinir cerrahisi bölümünde işinin ehli bi doktor bildiğiniz varmı önemli benim için cok yakınım ameliyat olması lazım
Bnm yok geçmiş olsunArkadaşlar beyin ve sinir cerrahisi bölümünde işinin ehli bi doktor bildiğiniz varmı önemli benim için cok yakınım ameliyat olması lazım
kahkaha attim ahaha
aga haksız mıyım hangi il mali durum nedir bel ameliyatı mı beyin ameliyatı mı sinir ameliyatı mı hiçbir bilgi yok nasıl tavsiye verelimkahkaha attim ahaha
Beyin ve sinir cerrahisi yazdım okurmusun kardesım il önemli değil her il olur ameliyat bu ucak 3 4 bin tl neyse giderizaga haksız mıyım hangi il mali durum nedir bel ameliyatı mı beyin ameliyatı mı sinir ameliyatı mı hiçbir bilgi yok nasıl tavsiye verelim
kardeşim su an bu bransın iyi doktorlarının ameliyat ücreti 1.5 milyon civarı bütçen var mı beyin sinir cerrahisi bir çok farklı ameliyat yapıyor her kısmın uzmanı ayrı yasadığın ildeki ya da yakın ildeki üniversite hocalarından randevu alın muayenehanesi varsa ona götürünBeyin ve sinir cerrahisi yazdım okurmusun kardesım il önemli değil her il olur ameliyat bu ucak 3 4 bin tl neyse gideriz
G.Antep te Abdulvahap Gök var çok ünlü ama özel muayenesi varArkadaşlar beyin ve sinir cerrahisi bölümünde işinin ehli bi doktor bildiğiniz varmı önemli benim için cok yakınım ameliyat olması lazım
kumar borcu var diyorlar onun icinG.Antep te Abdulvahap Gök var çok ünlü ama özel muayenesi var
kumarını tam bilmiyorum burda yetiştirdiği doktorlar var öyle bi hoca bu duruma düşmüşse yazık olmuş ama hiç öyle kumar oynayan gibi gözükmüyor gayet sakin işinide iyi yapıyor bu adamın üstüne cerrah tanımam tam prof kaç defa şahit oldumkumar borcu var diyorlar onun icin
ameliyatta bile zeus ceviriyormus
Yıllık izindeyim