Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ameliyat Hk .

ismail3453

Aktif Üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
69
76
18
Arkadaşlar beyin ve sinir cerrahisi bölümünde işinin ehli bi doktor bildiğiniz varmı önemli benim için cok yakınım ameliyat olması lazım

ismail3453

Aktif Üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
69
76
18
aga haksız mıyım hangi il mali durum nedir bel ameliyatı mı beyin ameliyatı mı sinir ameliyatı mı hiçbir bilgi yok nasıl tavsiye verelim
Beyin ve sinir cerrahisi yazdım okurmusun kardesım il önemli değil her il olur ameliyat bu ucak 3 4 bin tl neyse gideriz

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,500
1,489
113
Çok dalga geçiyorsunuz beyler adamla, dalga geçmeyin dalga geçilecek duruma düşersiniz, arkadaşa da geçmiş olsun tekrardan.

redcardoff

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
676
393
63
Beyin ve sinir cerrahisi yazdım okurmusun kardesım il önemli değil her il olur ameliyat bu ucak 3 4 bin tl neyse gideriz
kardeşim su an bu bransın iyi doktorlarının ameliyat ücreti 1.5 milyon civarı bütçen var mı beyin sinir cerrahisi bir çok farklı ameliyat yapıyor her kısmın uzmanı ayrı yasadığın ildeki ya da yakın ildeki üniversite hocalarından randevu alın muayenehanesi varsa ona götürün

Asikral27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
503
162
43
kumar borcu var diyorlar onun icin
ameliyatta bile zeus ceviriyormus
kumarını tam bilmiyorum burda yetiştirdiği doktorlar var öyle bi hoca bu duruma düşmüşse yazık olmuş ama hiç öyle kumar oynayan gibi gözükmüyor gayet sakin işinide iyi yapıyor bu adamın üstüne cerrah tanımam tam prof kaç defa şahit oldum