- 6,160
- 3,205
- 113
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.
www.instagram.com
www.instagram.com
Uçuyorum bende Erhan reisSen ne zaman ucacan ben onu daha çok merak ediyorum
Iş konusu gelmedi coktandirUçuyorum bende Erhan reis
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
amcaaaaa
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.www.instagram.com
Iş konusu gelmedi coktandir
www.instagram.com
Sen iflah olmazsin😂![]()
Mehmet Tanrısever on Instagram: "Bende ki de umut işte"
9,087 likes, 559 comments - memorettoo on June 25, 2025: "Bende ki de umut işte".www.instagram.com
Gardasim iş konusunumu özledin 😂Sen iflah olmazsin
Hayir sen bi ise gir istiyorum sadeceGardasim iş konusunumu özledin 😂
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.www.instagram.com
www.instagram.com
Onun isi varki pilotluk yapıyorIş konusu gelmedi coktandir
Kardo bence sen de girmelisin manyak ettin iyice burda kendini ne zaman girsem burdasın 😂Hayir sen bi ise gir istiyorum sadece
Yoktum bugün az önce girdim foruma yanlisin yokmuKardo bence sen de girmelisin manyak ettin iyice burda kendini ne zaman girsem burdasın 😂
YokYoktum bugün az önce girdim foruma yanlisin yokmu
Erhancım küsmüş bana geçen rolünde fikrimi belirttim diye napalım yapacak bişey yok
Valla ben kimseye küsmem darilmam her fikrimi burda açık açık söylerim benim dun son 300 liram vardi onuda barrios attim sigarası yoktu diye ben neysem oyum yaniErhancım küsmüş bana geçen rolünde fikrimi belirttim diye napalım yapacak bişey yokbol şans.
Ne alaka la Barrios ya da sigara 😂 belli aga benden kaçmaz senin konuşma tarzını çözdüm artık geçen yorum yaptık diye bozulmuşsun neyse onu söyledim kimseyi kırmak değildi amacım keyfin bilir kendine iyi bak.Valla ben kimseye küsmem darilmam her fikrimi burda açık açık söylerim benim dun son 300 liram vardi onuda barrios attim sigarası yoktu diye ben neysem oyum yani
Ben bu forumda kimsenin hakkını yemem dost eger ortada benim bi yanlışım varsa o yanlışı kapatırım zaten ben adama defalarca dedim zaten ben kazandığım zaman seni görecem diye 2 3 defada ona rol parası attim zaten ole bir adamın gelip bana dmden su kadar parayı ne zman verecen demesi beni uzdu acikcasi 2 senedir burda aktifim kimsenin 1 kurusu bende kalmamış ben kimsenin parasıni yiyecek adam değilim eger yersem benden şerefsizi yokturNe alaka la Barrios ya da sigara 😂 belli aga benden kaçmaz senin konuşma tarzını çözdüm artık geçen yorum yaptık diye bozulmuşsun neyse onu söyledim kimseyi kırmak değildi amacım keyfin bilir kendine iyi bak.