- 14,532
- 11,356
- 113
Beyler bu otomatik katılım bes varya onda 10k birikmiş nasıl çekeceğim müşteri hizmetlerine bağlanmak işkence resmen
Git bankadan çekBeyler bu otomatik katılım bes varya onda 10k birikmiş nasıl çekeceğim müşteri hizmetlerine bağlanmak işkence resmen
Oluyor mu o şekilde agaGit bankadan çek
Beyler bu otomatik katılım bes varya onda 10k birikmiş nasıl çekeceğim müşteri hizmetlerine bağlanmak işkence resmen
Nereyi arıyorsun da bağlanmıyorBeyler bu otomatik katılım bes varya onda 10k birikmiş nasıl çekeceğim müşteri hizmetlerine bağlanmak işkence resmen
5. sayfayı çıktı alıp doldurman yeterlibunu indirYükleniyor…
www.allianz.com.tr
çıktı al doldur sonra tara
[email protected]
buraya gönder iptal olur
Gerçek kalemle mi doldurmam lazım bunubunu indirYükleniyor…
www.allianz.com.tr
çıktı al doldur sonra tara
[email protected]
buraya gönder iptal olur
Sihirli kalemleGerçek kalemle mi doldurmam lazım bunu
egal dayıcım gerçek kalem sanal kalem bir şekil çıktısını al doldur tara yada fotoğrafını çek attığım mail adresine gönderGerçek kalemle mi doldurmam lazım bunu
E devlet üzerinden iptal ediliyor diye biliyorumBeyler bu otomatik katılım bes varya onda 10k birikmiş nasıl çekeceğim müşteri hizmetlerine bağlanmak işkence resmen
Müşteri hizmetlerini aramış Savaş Ulan ne içiyorsunuz söyleyin Ben de ondan içıçem soz 😄Nereyi arıyorsun da bağlanmıyor
Öyle değil benim kendi birikimim zaten 8.5 onların yapacağı kesinti 1500 falano parayı çekmek istersen kesintilerden sonra eline kalacak ya 1000 TL olur ya 2000 TL olur boşuna uğraşma o da 3-5 iş günü içerisinde gelir.
Bankadan da iptal edilir Muro bilmiyosan ogretelimMüşteri hizmetlerini aramış Savaş Ulan ne içiyorsunuz söyleyin Ben de ondan içıçem soz 😄
Teşekkürler kanka kaç günde yollarlar paramıegal dayıcım gerçek kalem sanal kalem bir şekil çıktısını al doldur tara yada fotoğrafını çek attığım mail adresine gönder
Süper oldu bu Öğrenmiş oldum şimdi Sağ ol 😄Bankadan da iptal edilir Muro bilmiyosan ogretelim