- 87,085
- 30,507
- 113
Maxı bu sefer vur kır
görüyomusun metin
Biz siftah yapamadık@AllanSaintMaximin hesabına bak kanka devamm rolling bitmesin bir tur daha
Kanka mahcup ediyon bizi valla beceremiyoruz attıkları sayıya bak aq allahsız kitapsızlarin@AllanSaintMaximin hesabına bak kanka devamm rolling bitmesin bir tur daha
Taraf oyna bu sefer istediğine dinle beniKanka mahcup ediyon bizi valla beceremiyoruz attıkları sayıya bak aq allahsız kitapsızlarin
Kardeş adamla kaç zamandır muhabbet var konularımıza geliyor sağolsun olumsuz birşey yazdığını görmedim tebrik edip gidiyor mahcubiyet namına bugün kardeşime güzellik yaptım adam olana sonuna kadar adamızBiz siftah yapamadık
dost dediğin böyle olur metinKardeş adamla kaç zamandır muhabbet var konularımıza geliyor sağolsun olumsuz birşey yazdığını görmedim tebrik edip gidiyor mahcubiyet namına bugün kardeşime güzellik yaptım adam olana sonuna kadar adamız
Devam devam şansı kırma hadi bu kez olur inşallah kankaKanka mahcup ediyon bizi valla beceremiyoruz attıkları sayıya bak aq allahsız kitapsızlarin
Anlaşıldı biz adam değiliz ✋Kardeş adamla kaç zamandır muhabbet var konularımıza geliyor sağolsun olumsuz birşey yazdığını görmedim tebrik edip gidiyor mahcubiyet namına bugün kardeşime güzellik yaptım adam olana sonuna kadar adamız
Nasıl uygulama denemedık daha ırayıArtık dinamikpaye geçtiği an devam edecezde inşallah hızlı geçer bu sefer
Bol şanslarArtık dinamikpaye geçtiği an devam edecezde inşallah hızlı geçer bu sefer
Paint terk aqNasıl uygulama denemedık daha ırayı
Bol şanslar@haylan06 sponsorluk için teşekkürler bro deneyelim şansımızi
Hıc bulasmayım o zmnPaint terk aq
Paint terk aq
Ne alakası var niye tribe giriyon ki şimdi dayıAnlaşıldı biz adam değiliz ✋
Bu sefer indirecez hissediyorumDevam devam şansı kırma hadi bu kez olur inşallah kanka
Kesene bereket dostum adamsinKardeş adamla kaç zamandır muhabbet var konularımıza geliyor sağolsun olumsuz birşey yazdığını görmedim tebrik edip gidiyor mahcubiyet namına bugün kardeşime güzellik yaptım adam olana sonuna kadar adamız