- 17,441
- 14,964
- 113
Bol Şanslar2 mac lazımdı bunlara salladik gelirse guzel olur gelmezse yatar zibaririzEkli dosyayı görüntüle 669820
Bol şanslar dostum2 mac lazımdı bunlara salladik gelirse guzel olur gelmezse yatar zibaririzEkli dosyayı görüntüle 669820
Bol sans dost oyuncu bahsi falan sorun ol.asin bunlarda2 mac lazımdı bunlara salladik gelirse guzel olur gelmezse yatar zibaririzEkli dosyayı görüntüle 669820
Ne demek lamelo yok eyvah eyvahlamelo yok caleb yok miller yada bu adam yaparsa bişi yapar en az 5-6 tane dener umarım atar
kral geçen maçta yoktu briges mı ne oda yok caleb belirsizNe demek lamelo yok eyvah eyvah
Sayi asist oynanir 25 e kadarbu maçta ben sürpriz micic diyorum
İlk periyot yattım ben o zaman kim sayı atacak charlotte de🤣kral geçen maçta yoktu briges mı ne oda yok caleb belirsiz
Atlanta açık oynuyor savunma yok gibi bir şeyİlk periyot yattım ben o zaman kim sayı atacak charlotte de🤣
ne oynadın kral iyi başladılarİlk periyot yattım ben o zaman kim sayı atacak charlotte de🤣
Bol sanslar bize gülmedi sana gülsün2 mac lazımdı bunlara salladik gelirse guzel olur gelmezse yatar zibaririzEkli dosyayı görüntüle 669820