800 e 2400 , cekim yapinca 400 lira aticam dostreis bu saatte en güzel sweet verir @AlbusDumbledore
vay be sevindim adına kral zararın çıkmış ufakta olsa kara geçmişsin800 e 2400 , cekim yapinca 400 lira aticam dost
Aliyorum dostSweet 1000 dene baskan
Zarar yok bugun reis kardan oynuyoruzvay be sevindim adına kral zararın çıkmış ufakta olsa kara geçmişsin
Umarım ödeme sorunsuz gelir ama bu site sakat nerden buldunuz?Üzülme dost zaten site ödemiyor benim çekim beklemede hala 🤣
olsun kral karın ana paran oldu şimdi 😂😂Zarar yok bugun reis kardan oynuyoruz
Yatırıma ek spin konusundan🤣Umarım ödeme sorunsuz gelir ama bu site sakat nerden buldunuz?
Burdan 500 liran var dost , guzel kombo yakaladik ama x yakalayamadik ,Sweet 1000 dene baskan
Ödeme alan varmiymisYatırıma ek spin konusundan🤣
kral yap vurgununuKonuda olmayip hatri olan dostumuz @keskin4455 icinde son oyun dede alip cekim vericem dostlar
Bunla dede son oyunlar daha arttirmayin hem telin hem benim sarjim bitiyor@AlbusDumbledore the dog house megaweys dene yapışkan wild
Bı oyun daha demelıyımKonuda olmayip hatri olan dostumuz @keskin4455 icinde son oyun dede alip cekim vericem dostlar
Gönlümüz seninle dostKonuda olmayip hatri olan dostumuz @keskin4455 icinde son oyun dede alip cekim vericem dostlar
Orda bir 1000x duseydi keşkeBurdan 500 liran var dost , guzel kombo yakaladik ama x yakalayamadik ,
![]()
Sweet Bonanza 1000 — Win Replay
Watch my latest win in Pragmatic Play's slot game!euioa.jxcsysekgu.net
Sagol dayicim kendin gibi ihtiyari soyledin elini kaldiramiyorGönlümüz seninle dost