Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Alanlara Hayırlı Olsun

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
2.00

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,895
2,843
113
Yanlış düşünce ben tatile gittim belki. Nerden bilecek banka giderken ona mı bildiriyorum. Türkiye turuna çıktım mesela kart yerine qr ile çekiyorum olağan şeyler
Devlet uğraşmak istesin yeterki şak diye çeken kişinin fotosunu önüne atarlar kral😁

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,792
14,800
113
Yanlış düşünce ben tatile gittim belki. Nerden bilecek banka giderken ona mı bildiriyorum. Türkiye turuna çıktım mesela kart yerine qr ile çekiyorum olağan şeyler
Mesela geçen ay istanbuldaydım bir kaç yerde ödememi QR olarak yaptım kimseyi ilgilendirmez , aynen öyle

clovers1995

Hiç gülmedim dost
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,441
3,477
113
Qr yatırım yapmaya bi türlü yemiyor. Çok iyi fırsatlar kaçıyor ama çok riskli bir yöntem olduğu için yapmıyorum. Bir kere yapsam devamı da gelir zaten. O yüzden uzak duruyorum ama şu gelenleri gördükçe içim eriyor
Dost zaten 3 ayda birkere 20 bin oran geldi fazlada üzülme

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,834
1,212
113
Acaba holigan kaç yüz trilyon vermiştir

bloodnexus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
567
234
43
Zaten sen tatile çıktığında da başka yerden para cekiyorsan seni şüpheli olarak arayacak dostum cahil adam değilim bizzat bu tür siber suclari işledik sahaci olarak değildim panelin basindaydim birşey biliyorum konuşuyorum

blackzero

Bugün Uşak Olursun Yarın Kral Olursun
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,654
3,277
113
Zaten sen tatile çıktığında da başka yerden para cekiyorsan seni şüpheli olarak arayacak dostum cahil adam değilim bizzat bu tür siber suclari işledik sahaci olarak değildim panelin basindaydim birşey biliyorum konuşuyorum
Ayrıca artık her atm'nin tepesinde kamera var

blackzero

Bugün Uşak Olursun Yarın Kral Olursun
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,654
3,277
113
Sadece o degil ki hts kaydi konum sinyali devlet rahatlikla para kazanmak istesin yeterki
Kimliğinde de çip var zaten. Yani o benim dese o sırada nerede olduğu da tespit edilir. Artık bu devirde kaçıp saklanmak bile imkansız. Kimliksiz hiçbir şey yapamazsın çünkü ve o kimlik aynı zamanda yerini şak diye söylüyor