- 11,558
- 7,333
- 113
Hayır örnek Trabzon :0Nasıl böyle bir şey düşünürsğn ya 2:0 olunca berabere bitmiş oluyoo
Galatasaray: 2 o zaman Galatasaray kazanmıyor mu 🤔🤔
Hayır örnek Trabzon :0Nasıl böyle bir şey düşünürsğn ya 2:0 olunca berabere bitmiş oluyoo
Hayır berabere bitmiş oluyorHayır örnek Trabzon :0
Galatasaray: 2 o zaman Galatasaray kazanmıyor mu 🤔🤔
Hayır görüyorum o kadar duyuyorum salak değilim 😡Hayır berabere bitmiş oluyor
Ulu cami direk ister söylemeye yürek ister benim karnım toktur ama arkadaşım börek isterHayır görüyorum o kadar duyuyorum salak değilim 😡
Ne anlama geldi anlamadım.🤔Beynim yandıUlu cami direk ister söylemeye yürek ister benim karnım toktur ama arkadaşım börek ister
Ramazan manisiNe anlama geldi anlamadım.🤔Beynim yandı
Bende sandım sizde onu tutuyorsunuz 🙏😅Ramazan manisi
😂😂😂😂😂 Takılıyorum kayıpları unutmak içinHayır görüyorum o kadar duyuyorum salak değilim 😡
Şaka yapmistim bende zaten ama dediğim doğru onu biliyorum 😅😂😂😂😂😂 Takılıyorum kayıpları unutmak için
Ofsayt nedir biliyor musunŞaka yapmistim bende zaten ama dediğim doğru onu biliyorum 😅
O topu dışarı çıkınca elle mi atıyorlar yoksa ayaklami olan çizgi dışına çıkınca 🙏🤔Ofsayt nedir biliyor musun
Hayır ya kaleci cezasahası içinde atılan şutu ayağıyla değil de eliyle tutarsa ofsayt oluyoO topu dışarı çıkınca elle mi atıyorlar yoksa ayaklami olan çizgi dışına çıkınca 🙏🤔
Hakemden özür dilemezse penaltı oluyoHayır ya kaleci cezasahası içinde atılan şutu ayağıyla değil de eliyle tutarsa ofsayt oluyo
😂😂😂Öğrenirsin 🙏Bunlar çok karışık ya benlik değil 🙏