Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti akınco | Günün Kombinesi Vol2.

Kupon Miktarı
250
Kupon Oranı
4.507

RüyaSenem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,558
7,333
113
Helal sana valla üşenmeden herkese üzülüyorsun şans diliyorsun . Koca 🙏yürekli🥺kadın
Çünkü o para kolay kazanılmıyor kötü birşey olabilir oynamak parayı vermek ama.Oynarken insanların bir hedefleri vardır yada son paralarını veriyordur birşeye ihtiyacı vardır kazanıp almanın hedefini kafasında kuruyordur.O kadar çok şey varki.Zevkine oynayan da vardır ama bir hedefleri için oynayanları az çok hissediyorum konuşmalarından 🙏

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,908
50,857
113
Çünkü o para kolay kazanılmıyor kötü birşey olabilir oynamak parayı vermek ama.Oynarken insanların bir hedefleri vardır yada son paralarını veriyordur birşeye ihtiyacı vardır kazanıp almanın hedefini kafasında kuruyordur.O kadar çok şey varki.Zevkine oynayan da vardır ama bir hedefleri için oynayanları az çok hissediyorum konuşmalarından 🙏
Bu forum ve dünya için fazla düşüncelisin...Yorma kafanı

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,908
50,857
113
Burası gelip geçici benim için öbür taraf önemli ben böyle olmaktan mutluyum 🙏😊 Herkesin kalbine Rabbim iyilik versin 🤲(Amin)
😂😂😂😂 Ya yorumlarına gülüyorum da komik olduğundan değil masum bulduğumdan hocam , amin bu arada. Trabzon Beşiktaş kim kazanır

RüyaSenem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,558
7,333
113
😂😂😂😂 Ya yorumlarına gülüyorum da komik olduğundan değil masum bulduğumdan hocam , amin bu arada. Trabzon Beşiktaş kim kazanır
Beşiktaş bence .Ama bu arada Beşiktaşlı değilim .Galatasaraylıyim😅🙏