- 1,029
- 617
- 113
Bol şanslar 🙏Kaldı 2 maç bunda Ekli dosyayı görüntüle 327438
Bol şanslar 🙏
Yattı ama sağlık olsunBol şans
Sağlık olsun 🥺🙏Yattı ama sağlık olsun
Napoli bugün çok kişiyi yatırmıştırSağlık olsun 🥺🙏
Maçtan anlamadığım için belki dediğiniz gibidir 🙏🥺Napoli bugün çok kişiyi yatırmıştır
Bana napoli deme tansiyonum çıkıyor dostNapoli bugün çok kişiyi yatırmıştır
Yeni emoji eklenmiş 🥺Maçtan anlamadığım için belki dediğiniz gibidir 🙏🥺
Gercekten üzüldüğüm için ama 🙏Yeni emoji eklenmiş 🥺
Helal sana valla üşenmeden herkese üzülüyorsun şans diliyorsun . Koca 🙏yürekli🥺kadınGercekten üzüldüğüm için ama 🙏
Çünkü o para kolay kazanılmıyor kötü birşey olabilir oynamak parayı vermek ama.Oynarken insanların bir hedefleri vardır yada son paralarını veriyordur birşeye ihtiyacı vardır kazanıp almanın hedefini kafasında kuruyordur.O kadar çok şey varki.Zevkine oynayan da vardır ama bir hedefleri için oynayanları az çok hissediyorum konuşmalarından 🙏Helal sana valla üşenmeden herkese üzülüyorsun şans diliyorsun . Koca 🙏yürekli🥺kadın
Bu forum ve dünya için fazla düşüncelisin...Yorma kafanıÇünkü o para kolay kazanılmıyor kötü birşey olabilir oynamak parayı vermek ama.Oynarken insanların bir hedefleri vardır yada son paralarını veriyordur birşeye ihtiyacı vardır kazanıp almanın hedefini kafasında kuruyordur.O kadar çok şey varki.Zevkine oynayan da vardır ama bir hedefleri için oynayanları az çok hissediyorum konuşmalarından 🙏
Burası gelip geçici benim için öbür taraf önemli ben böyle olmaktan mutluyum 🙏😊 Herkesin kalbine Rabbim iyilik versin 🤲(Amin)Bu forum ve dünya için fazla düşüncelisin...Yorma kafanı
😂😂😂😂 Ya yorumlarına gülüyorum da komik olduğundan değil masum bulduğumdan hocam , amin bu arada. Trabzon Beşiktaş kim kazanırBurası gelip geçici benim için öbür taraf önemli ben böyle olmaktan mutluyum 🙏😊 Herkesin kalbine Rabbim iyilik versin 🤲(Amin)
Beşiktaş bence .Ama bu arada Beşiktaşlı değilim .Galatasaraylıyim😅🙏😂😂😂😂 Ya yorumlarına gülüyorum da komik olduğundan değil masum bulduğumdan hocam , amin bu arada. Trabzon Beşiktaş kim kazanır
Helalll ben de Galatasaraylıyım İcardiyi görünce aşkın olayım diye bağırmıyorsan Gsli değilsindir ama bakBeşiktaş bence .Ama bu arada Beşiktaşlı değilim .Galatasaraylı tüm 😅🙏
Ama tek sıkıntı anlamiyorum.🙏Maç sonucu 2:0 gördüğümde kazandı diyorum 🫣🫣Helalll ben de Galatasaraylıyım İcardiyi görünce aşkın olayım diye bağırmıyorsan Gsli değilsindir ama bak
😂😂😂😂 Delircem 😂😂😂😂Ama tek sıkıntı anlamiyorum.🙏Maç sonucu 2:0 gördüğümde kazandı diyorum 🫣🫣
Nasıl böyle bir şey düşünürsğn ya 2:0 olunca berabere bitmiş oluyooAma tek sıkıntı anlamiyorum.🙏Maç sonucu 2:0 gördüğümde kazandı diyorum 🫣🫣