- 4,857
- 2,197
- 113
Dur daha var dakikada totem mi yapiyorsunnIptal geldi daha da olmaz malesef
Dur daha var dakikada totem mi yapiyorsunnIptal geldi daha da olmaz malesef
olurrIptal geldi daha da olmaz malesef
Yok valla kanka ben bu sekilde kazanamadim hic iptalden sonra direkt kapatiyom maciDur daha var dakikada totem mi yapiyorsunn
GolllYok valla kanka ben bu sekilde kazanamadim hic iptalden sonra direkt kapatiyom maci
Geldiii dostt ve.jonessssssYok valla kanka ben bu sekilde kazanamadim hic iptalden sonra direkt kapatiyom maci
Gönder gelsinnnYok valla kanka ben bu sekilde kazanamadim hic iptalden sonra direkt kapatiyom maci
Bizim totem 😄Yok valla kanka ben bu sekilde kazanamadim hic iptalden sonra direkt kapatiyom maci
Evet aynı maçlara oynayamiyorsyb3 yatirmistim 4250 bonus eklendi max 10 k ya kadar kombine yapabiliyorum tek maca da max 5 basabiliyorum dimi dostlar, ve ayni maclara oynayamiyorum sanirim
Tek maça 5k3 yatirmistim 4250 bonus eklendi max 10 k ya kadar kombine yapabiliyorum tek maca da max 5 basabiliyorum dimi dostlar, ve ayni maclara oynayamiyorum sanirim
7x çevrim yaparsın simdii daha kolay oldu senin için önemli olan 1. Şeyi geçmekti şimdi rahat rahat 1 saate bitirirsin3 yatirmistim 4250 bonus eklendi max 10 k ya kadar kombine yapabiliyorum tek maca da max 5 basabiliyorum dimi dostlar, ve ayni maclara oynayamiyorum sanirim
Aynı maça aynı 0.5 e max 1 k idi ( p. Tesi bonusu) aynı maça hem ilk yarı 0.5 hemde ilk yarı 1 fln alabilirsin diye biliyorum3 yatirmistim 4250 bonus eklendi max 10 k ya kadar kombine yapabiliyorum tek maca da max 5 basabiliyorum dimi dostlar, ve ayni maclara oynayamiyorum sanirim