- 2,500
- 1,489
- 113
Karagümrük zaten ayrı bir salakta Samsuna noluyor şu sıralar ölüsü 1 1 olmalıydı şu maçınKaragumruk karsinkarsiya nelero atamadi atsa gelmisti bu kupon
Karagümrük zaten ayrı bir salakta Samsuna noluyor şu sıralar ölüsü 1 1 olmalıydı şu maçınKaragumruk karsinkarsiya nelero atamadi atsa gelmisti bu kupon
Avrupa’dan dolayıKaragümrük zaten ayrı bir salakta Samsuna noluyor şu sıralar ölüsü 1 1 olmalıydı şu maçın
Kupon
Avrupa'da da sanki bana Fiorentşna Crystal palace çektiler ShkendijaAvrupa’dan dolayı
Gelmez
Oynayamadi ki ozeti izleyn okan 4.5 tane net gol xikardi mkSamsun herhal yedek çıkmış Avrupa’dan dolayı
Yeseydi ole.olurdu ama karagumruk essk.cktiKaragümrük zaten ayrı bir salakta Samsuna noluyor şu sıralar ölüsü 1 1 olmalıydı şu maçın
O adamın da mistik bir kariyer ilerleyişi var Bir Goat Çipe 2 oOynayamadi ki ozeti izleyn okan 4.5 tane net gol xikardi mk
Karagümrük zaten eşşek lafa söze gerek yokYeseydi ole.olurdu ama karagumruk essk.ckti
Bizi buldu goat olacak mq 🤣O adamın da mistik bir kariyer ilerleyişi var Bir Goat Çipe 2 o
Gecmis olsun oguzOynayamadi ki ozeti izleyn okan 4.5 tane net gol xikardi mk
Saol daykoGecmis olsun oguz
Goat neBizi buldu goat olacak mq 🤣
Enn iyi gibi bise dayi 🤣Goat ne
Keçi😂😂Goat ne
Bol şanslarGelirse roll açıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 935456
Baskıyı yapan bendim lanŞunu foruma atacaktım çöktü mk
Ekli dosyayı görüntüle 935463
Dalga geçme🤣Keçi😂😂
Bol şansların olsun dostum don atlet kalsak mıGelirse roll açıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 935456