- 15,808
- 2,947
- 113
Racing 87
Gol beklesek de atamazdı bunlar ustaÜst almak geldi içimden de alt çekti kendine
15 isabet çekmiş kanka oranlardan da belliydi Kansız la sende iş yok bu gece formunuz düşük 🤣Üst almak geldi içimden de alt çekti kendine
Başka bir evrende en güzel halinleBura bi dursun başka bi bedenle tekrar gelebilirm
Kansız kuru yer bırakıyor onu biliyorum da15 isabet çekmiş kanka oranlardan da belliydi Kansız la sende iş yok bu gece formunuz düşük 🤣
Sende bıraktın bu gece herhalde 1 dk lose 🤣🤣Kansız kuru yer bırakıyor onu biliyorum da
Şans yok 2 dk yerlerinde duramadı hanım ablalarSende bıraktın bu gece herhalde 1 dk lose 🤣🤣
Aceleye geldik ama geri geleceğim inşallahAh Akgülüm ah üst oynamayı öğretemedim sana bi türlü
Duran emmi ölmezAceleye geldik ama geri geleceğim inşallah
Bu hanım ablalar hep öyle gol at dersin atamaz ilk yarı üst dersin 2 gol atarlar ilk 10 dakika heyecan yaptırırlar 2,5 üst alırsın geri kalan 35 dakika gol olmaz boş kaleye kaçırır gariplerŞans yok 2 dk yerlerinde duramadı hanım ablalar
Hepsi değişik tip yaBu hanım ablalar hep öyle gol at dersin atamaz ilk yarı üst dersin 2 gol atarlar ilk 10 dakika heyecan yaptırırlar 2,5 üst alırsın geri kalan 35 dakika gol olmaz boş kaleye kaçırır garipler