- 106,783
- 60,001
- 113
Gitti 50 lira aw
Bakalim broBu choco 150 den de alt olsa efsane olacak diğer kupon mucize olduğu için paylasmadim
Forumda adam kalmadı dost tek başına mı kalmak istiyonyine rastgele salladık bakalım dost baykalı bitirdim arslanı da bitircem
Paylaş onuda bi halledelimBu choco 150 den de alt olsa efsane olacak diğer kupon mucize olduğu için paylasmadim
Yok abi ya cok - ındım sıgara bıle alcak para kalmadıParayi buldu o araba aldi tuzu kuru 😁
foruma calısıom dost kayıplar olacak kı bızde yolumuza bakıcazForumda adam kalmadı dost tek başına mı kalmak istiyon
Kanka bı ara + gectım tam bıraktım kumarı sonra gece seytan dürttü bütün parayı yedım suan -Eywallah nerdesin la hiç yoksun
Son 2.45 11 cikmazsa okBazen iki dk boş geciyo bazen beş saniyede altı sayincikiyo takip edecek yer yok
Şeytan sağolsun dost boşver yine gelir yine giderKanka bı ara + gectım tam bıraktım kumarı sonra gece seytan dürttü bütün parayı yedım suan -
Artık zor fark kapandı üçlük attı evSon 2.45 11 cikmazsa ok
Aynen ama suan son paket son 3 dal hadı hayırlısı galıba sıgarayıda bırakcamŞeytan sağolsun dost boşver yine gelir yine gider
Hadi be gelsın ya3 periyot ilk 5 dk 26 sayı çıkmıştı son beş dk 6 sayincikti öyle bı mucize bekliyom