- 14,303
- 5,554
- 113
seversin sen secmeleri ahahaha sigara alicazİyi geldi son saniyelere biraktirmadi
seversin sen secmeleri ahahaha sigara alicazİyi geldi son saniyelere biraktirmadi
Nasıl yani kankaBu ara anormal şeyler oluyor
Seç kanka sabahda vardık şimdiden eline sağlıkGeri aldı yine
Eyvallah✋Üstad şu ödülleri göndereyim yakıyorum dm yi
Tesekkur ederim dost secimi bana biraktiysan By Swigger diyorum. Roll e başlayacağız hemen inşallahGüzel şimdi beyler bu ulvi görevi @Malatyali44 e veriyorum. Kadim dostum değerli hocam. 1 kişi sensin. Diğer kişiyi seç ödülleri gönderelim
Yak gitsin mülayim baba candirÜstad şu ödülleri göndereyim yakıyorum dm yi
Ya hortum var dışarda havalar çok gergin napıcaz biz böyle geçen mesela anormal sabah don giyerken bi baktım kilot giymişim dedim nasıl oldu buNasıl yani kanka
Geldi iki göz iki çiçekEyvallah✋
Teşekkürler dost. Halkımız için boynumuz kıldan inceTesekkur ederim dost secimi bana biraktiysan By Swigger diyorum. Roll e başlayacağız hemen inşallah
Güzel seççimTesekkur ederim dost secimi bana biraktiysan By Swigger diyorum. Roll e başlayacağız hemen inşallah
Roll e takibe gel dost başaracağız inşallahseversin sen secmeleri ahahaha sigara alicaz
Tebrikler kazananlar ve kupon sahibine HERKESE başarıları 🤗Tesekkur ederim dost secimi bana biraktiysan By Swigger diyorum. Roll e başlayacağız hemen inşallah
Dost sen nerelerdesin yaGüzel seççim
Dost eski ben yokum ki işten dolayı bak yetişemedik roleDost sen nerelerdesin ya![]()
Yaşlandık heDost eski ben yokum ki işten dolayı bak yetişemedik role
Genç iz ama ruhumuz yaşlandı stres denilen şey olmasa aslında fakirde olsak yaşlanmazdıkYaşlandık he
Tebrikler reis kazancın daim olsun 🔐Ödüller gönderildi. Bu sefer başardık. Kilit burası @Daimon