- 121,471
- 88,657
- 113
Forumun huzurunu bozmak yasak beyler.. 🧐
Fenerim Avrupa ligini alacak o zaman diyebilir miyiz, rakip kim olur finalde kankasağ beke 30 milyon euro bonservis 5 milyon euro maaş vereceğime avrupa ligini tek başına kazanmış olan adama 40 milyon euro bonservis 10 milyon euro maaş veririm, en azından biraz top oynar da eğlenmiş olurum![]()
ali koç zamanında da olduğu gibi saddettin saran zamanındada çoğu gideri başkanlar kendi cebinden karşılıcak gibi duruyor adamlar türkiyenin sayılı zenginlerinden ve fenerbahçe üzerinden maddi gelir sağlamak gibi bir hedefleri yok, kulüp kasasından bir para çıkartmazlar kolay kolaySalak bu takımlar Avrupa almıyor bunlar zıt gitsin çalım atalım diye 40 milyon Euro veriyor 40 milyon Euro kaç para bu paralar nerden geliyor şampiyon olsan bile şampiyon ol şampiyonlar Ligi'nde de uafeda tur geç bu paraların %10 gelmiyor
bendede yok ibanlarına at fastleBeyler ziraat mobil de ödemeler kısmında ŞANS OYUNLARI bölümü bende görünmüyor sizde de aynısı oluyor mu
Diğer ödemeler kısmındaBeyler ziraat mobil de ödemeler kısmında ŞANS OYUNLARI bölümü bende görünmüyor sizde de aynısı oluyor mu
ben eğlenmeme bakacağım bernardo, karagümrüğe iki çalım attı diye keyif alırken sen fenerbahçe başarısız oldu diye forumda konu açıp kendini avutmaya çalışacaksınFenerim Avrupa ligini alacak o zaman diyebilir miyiz, rakip kim olur finalde kanka
rfs ile berabere kalmış,sparta prag'dan,az alkmaar'dan 4 yemiş takımsın sen hangi çapından bahsediyon laÇapsız olunca takım böyle oluyor işte daha fcsb bitik takıma skora oynuyor
Eyvallah dostbendede yok ibanlarına at fastle
Siz neden kendinizi bizle kiyasliyorsunuz durmadan, bizim kötü anlarımız sizi yuceltiyor mu saniyorsunuz. Bodo da cityi yendi, bizde bodoya 3 artık şimdi cityden 3 kat daha mı iyi takımız biz. Siz her sene en az 15 futbolcu alan, 12 yıldır şampiyon olamamış bir takimsiniz. Son 40 senede yani modern zamanlarda 3.buyuksunuz kupa sayilarina göre. Bizim dogrudan rakibimiz siz degilsiniz. Üçüncü büyük olsa olsa kendini 2 ile rakip gorebilir. Siz bizle rakip değilsiniz anlayın artık. Durmadan her orneginizi bizim uzerimizden vermeyin.rfs ile berabere kalmış,sparta prag'dan,az alkmaar'dan 4 yemiş takımsın sen hangi çapından bahsediyon laavrupa ligi finalinde 3 gol atmış adamı siz istediniz diye isteyecez he vay arkadaş vay kafalara bak
Bu adama 55 vermek büyük enayilik
forvetmi yokki lokmani alacaniz GS nin idi gücü çakallık peşinde ortaligi karistirip Fener'e büyük paralar verdirme peşinde dost bu ayaklarida fener güzel yiyorulan fener yakamızı bir bırak ya, sizin scout ekibinin görevi gsnin bulduğu oyunculara teklif götürmekmi yeterr artık
Bir galatasaraylı fenerbahçeliye çapı üzerinden eleştiri getirdiğinde ben ona adana demirsporun çapı üzerinden eleştiri getirmeliydim özür diliyorum. Sen bu kafayla bu yaşa iyi gelmişsinSiz neden kendinizi bizle kiyasliyorsunuz durmadan, bizim kötü anlarımız sizi yuceltiyor mu saniyorsunuz. Bodo da cityi yendi, bizde bodoya 3 artık şimdi cityden 3 kat daha mı iyi takımız biz. Siz her sene en az 15 futbolcu alan, 12 yıldır şampiyon olamamış bir takimsiniz. Son 40 senede yani modern zamanlarda 3.buyuksunuz kupa sayilarina göre. Bizim dogrudan rakibimiz siz degilsiniz. Üçüncü büyük olsa olsa kendini 2 ile rakip gorebilir. Siz bizle rakip değilsiniz anlayın artık. Durmadan her orneginizi bizim uzerimizden vermeyin.
Galatasaraylı değilim ben dostum ama hal durum ortada yanirfs ile berabere kalmış,sparta prag'dan,az alkmaar'dan 4 yemiş takımsın sen hangi çapından bahsediyon laavrupa ligi finalinde 3 gol atmış adamı siz istediniz diye isteyecez he vay arkadaş vay kafalara bak