- 17,495
- 10,682
- 113
Çok sağol ya hiç zora sokmadı 😂500 olsun düz olsun ciger. Seni de zora sokmadan 😂
Çok sağol ya hiç zora sokmadı 😂500 olsun düz olsun ciger. Seni de zora sokmadan 😂
İyi bari patlamamışsınben olsam bende dayanamazdım basardım kanka valla bi ara betcoda oynamıştım para 5 k dı saat gece 4 dü sabah 8 de veriliyordu çekim dayanamadım bastım bastım 25 k olmuştu kasa
Ciger zora sokuyorsa hayır demen yeterli. Elinden zorla almayız ya 😂😂Çok sağol ya hiç zora sokmadı 😂
Bana da roll cikar@lamineyamal hakkı baki. Kalan kişiler de öyle . Napalım abartmadsn siz söyleyin
400 yap sen onu dost 🙌 😂Çok sağol ya hiç zora sokmadı 😂
Lan adam 400 diyecekti. Pazarlıkla 450ye anlaşırdık naptın 😂😂400 yap sen onu dost 🙌 😂
Tamam hadi öyle olsun400 yap sen onu dost 🙌 😂
dur 400 desin 450 de yaparız rahat ol yavaş yavaş çıkıyoruzLan adam 400 diyecekti. Pazarlıkla 450ye anlaşırdık naptın 😂😂
Neyse 8.28 demişlerdi çekime. Zaten dayanamaz 1 adım daha atar. O da tutarsa adam başı 1kya kadar yolu vardur 400 desin 450 de yaparız rahat ol yavaş yavaş çıkıyoruz
250🙄dur 400 desin 450 de yaparız rahat ol yavaş yavaş çıkıyoruz
böyle giderse 5 k alıcaz gibi duruyorNeyse 8.28 demişlerdi çekime. Zaten dayanamaz 1 adım daha atar. O da tutarsa adam başı 1kya kadar yolu var
Haydaaa öyle başlıyorsa pazarlık . Biz de 2kdan açalım
tamam 400 okey 😂 😂
Hahahahahahaahahaha adam 5k almadı awböyle giderse 5 k alıcaz gibi duruyor
Tamam hadi öyle olsun![]()
ÇaktırmaDk40 bu da wonladi sessiz sedasız
Kimse görmedenÇaktırma