- 36,975
- 26,125
- 113
160
Oldu anasını satim be kardo alsan vurduyduk beee @abree
Oldu anasını satim be kardo alsan vurduyduk beee @abree
Valla ben kendi maçımı bile takip ederken yoruluyorum kazansın isterim herkes o ayrı ama takip işi benim için çok yorucuFark etmiyor sevdiğimiz dostların rollerini takip ediyoruz zaman varsa
İnanmadığım maça girmem hocam ben kusura bakma155 vay anasını olacak galiba bide
BEN OLSAM BENDE GİRMEZDİMİnanmadığım maça girmem hocam ben kusura bakma![]()
Ama ödül Alaçam diye kendini sabitler sen alamadigin zaman üzülürsün kazanan 3 yada 5 kişi ödül gönderiyor takip eden 20 kişi konu sahibininde işi zor onun için önce rol kazansın gerisi şans diyelim fazla beklenti içinde olmamak lazimRoll takip etmek ciddi sabır testi takibi ayrı bos yere zamanin gider ayri ödül alacam mi ayrı insanların parasi olan kisiye tavrını görürsün sinir olursun ayri ayrı en boktan iştir yalan yok ama mecbur kalıp takip ediyoruz aldigim ödülde 1 yada 2 dir
Yuzde yuz dostAma ödül Alaçam diye kendini sabitler sen alamadigin zaman üzülürsün kazanan 3 yada 5 kişi ödül gönderiyor takip eden 20 kişi konu sahibininde işi zor onun için önce rol kazansın gerisi şans diyelim fazla beklenti içinde olmamak lazim
bol şans dostGelirse son adımı atarız
umarım gelirGelirse son adımı atarız
Bol sans dost cimbomum alırGelirse son adımı atarız
Bol şanslar dostGelirse son adımı atarız
Bol şanslarGelirse son adımı atarız