- 41,023
- 14,807
- 113
Tamam dost onu düşünemedim bol sanslarHocam başka siteye yatırıp bonus alıcam
Tamam dost onu düşünemedim bol sanslarHocam başka siteye yatırıp bonus alıcam
Sağolasın dostum biraderi gezintiye çıkarıcam Salı cezaevine geri teslim edeceğim bol şansların olsun akşamın güzel olsun 👋Sen ilk sıradasın diğer listede dur gitme![]()
Yok değil de uzun süredir takip ediyor ona göndermedim bayadırListe belli herhalde 😄
muhtemelen kral olsun beklentimiz yok muhabbet sohbet maksat kaybederse de kazanırsa da desteğe devamListe belli herhalde 😄
Tebrikler dost BaşarmışsinYok değil de uzun süredir takip ediyor ona göndermedim bayadır
Bol şanslar umarım kazanıp yollarsinYok değil de uzun süredir takip ediyor ona göndermedim bayadır
Herkes kazansın zaten siteler kazanacağına kralmuhtemelen kral olsun beklentimiz yok muhabbet sohbet maksat kaybederse de kazanırsa da desteğe devam
e tabi ya iliği kemiği sömürmelerinden iyidir dostHerkes kazansın zaten siteler kazanacağına kral
Bol şanslarGelirse 4 arkadaşa 400er gondeririz
buradayız desteğe devam kingHadi 18:00e kadar bi sigara molası arkadaşlar sonrasında görüşürüz
Katılım var dimiHadi 18:00e kadar bi sigara molası arkadaşlar sonrasında görüşürüz
İyi nazar değdirdim yanlız 150 2:37 idi 1 dk kaldı 0 sayı iyiki oynamamışız dedirttirir inşallah skmdfm@abree beni dinleyip şu maça 157,5 vursaydın 1,85 ten şuanda 17-18k kasamız vardı be.
Roll takip etmek ciddi sabır testi takibi ayrı bos yere zamanin gider ayri ödül alacam mi ayrı insanların parasi olan kisiye tavrını görürsün sinir olursun ayri ayrı en boktan iştir yalan yok ama mecbur kalıp takip ediyoruz aldigim ödülde 1 yada 2 dirTamam dost onu düşünemedim bol sanslar
Fark etmiyor sevdiğimiz dostların rollerini takip ediyoruz zaman varsaRoll takip etmek ciddi sabır testi takibi ayrı ödül alacam mi ayrı insanların parasi olan kisiye tavrını görürsün sinir olursun ayri ayrı en boktan iştir yalan yok ama mecbur kalıp takip ediyoruz aldigim ödülde 1 yada 2 dir