- 3,714
- 1,944
- 113
Bir anda durabiliyor da az önceki gibi belli olmuyorBi anda 6-8 sayı oluyor
Bir anda durabiliyor da az önceki gibi belli olmuyorBi anda 6-8 sayı oluyor
Bencede1 el daha vursan daha iyi olurdu aslında ama yinede sen bilirsin
Kesene bereket@Muhammets10 @zeisy bana iban gönderin arkadaşlar bi yarım saate para gelince gönderirim size 400er.
Diğer arkadaşlar da biliyorum çok takip ettiniz sağolun ama elimden şu an bu kadar geliyor. Sizin için de 2500 roll yapıcam birazdan yine 2 adım, o zaman da 4 kişiye daha ulaşırız
olsun kral can sağlığı kısmet işi bol şans kazanç daim olsun@Muhammets10 @zeisy bana iban gönderin arkadaşlar bi yarım saate para gelince gönderirim size 400er.
Diğer arkadaşlar da biliyorum çok takip ettiniz sağolun ama elimden şu an bu kadar geliyor. Sizin için de 2500 roll yapıcam birazdan yine 2 adım, o zaman da 4 kişiye daha ulaşırız
Kesene bereket@Muhammets10 @zeisy bana iban gönderin arkadaşlar bi yarım saate para gelince gönderirim size 400er.
Fırıncı ödeme bekliyor dost adamla birlikte takip ettik şimdi nasil derim 2 adım daha roll var paranı ödeyecem diye@Muhammets10 @zeisy bana iban gönderin arkadaşlar bi yarım saate para gelince gönderirim size 400er.
Nereye gidiyorsun kral devam edecek galibaCümleten hayırlı akşamlar bol şanslar
Madem devam edecek burdan neden devam etmeden dost törende güzeldi bence 1 dk 6 sayfa ilerliyordu@Muhammets10 @zeisy bana iban gönderin arkadaşlar bi yarım saate para gelince gönderirim size 400er.
Silah çekti bana şimdiFırıncı ödeme bekliyor dost adamla birlikte takip ettik şimdi nasil derim 2 adım daha roll var paranı ödeyecem diye
127. Sayfada görüşürüz kıral sinanı acil desteğe çağır sen 🤣🤣Nereye gidiyorsun kral devam edecek galiba
Hocam başka siteye yatırıp bonus alıcamMadem devam edecek burdan neden devam etmeden dost törende güzeldi bence 1 dk 6 sayfa ilerliyordu
Tesekkurler dost@Muhammets10 @zeisy bana iban gönderin arkadaşlar bi yarım saate para gelince gönderirim size 400er.
Sen ilk sıradasın diğer listede dur gitmeCümleten hayırlı akşamlar bol şanslar
@abree darp ediliyorumSilah çekti bana şimdi
Liste belli herhalde 😄Sen ilk sıradasın diğer listede dur gitme![]()