- 1,042
- 436
- 83
Boşuna beklemeyin . Bende hackerlik var araştırdım biraz , Ankara bileti almış
Askıda ekmek alacam dost ben sorun yokŞöyle yapalım o zaman ben bunu çekiyim, 2 kişiye 400 atıyım. 2500 bi roll daha açiyimhem o gelmezse bile 2 kişinin işi görülmüş olır, hem de benim kendime param kalmış olur. Herkes okey mi arkadaşlar?
Okey dostum çok mantıklı 😍Şöyle yapalım o zaman ben bunu çekiyim, 2 kişiye 400 atıyım. 2500 bi roll daha açiyimhem o gelmezse bile 2 kişinin işi görülmüş olır, hem de benim kendime param kalmış olur. Herkes okey mi arkadaşlar?
Keyfine göre reisŞöyle yapalım o zaman ben bunu çekiyim, 2 kişiye 400 atıyım. 2500 bi roll daha açiyimhem o gelmezse bile 2 kişinin işi görülmüş olır, hem de benim kendime param kalmış olur. Herkes okey mi arkadaşlar?
Sen nasil dersen dostŞöyle yapalım o zaman ben bunu çekiyim, 2 kişiye 400 atıyım. 2500 bi roll daha açiyimhem o gelmezse bile 2 kişinin işi görülmüş olır, hem de benim kendime param kalmış olur. Herkes okey mi arkadaşlar?
EkmekçininAskıda ekmek alacam dost ben sorun yok
Kendisi seçecek çekiliş değil çünkü@abree sen mi seçicen kral
Tamam kral sen nasil uygun görürsen öyle yapŞöyle yapalım o zaman ben bunu çekiyim, 2 kişiye 400 atıyım. 2500 bi roll daha açiyimhem o gelmezse bile 2 kişinin işi görülmüş olır, hem de benim kendime param kalmış olur. Herkes okey mi arkadaşlar?
HahahajahEkmekçinin
İsmi Hasan mış dostlar net bilgi 😂😂😂
İnsan her gün ekmek le nasil yaşıyor hayret bişey 😄Ekmekçinin
İsmi Hasan mış dostlar net bilgi 😂😂😂
Anmdmdmwösödödeİnsan her gün ekmek le nasil yaşıyor hayret bişey 😄
O macin acilacagi cok belliydi alt takimi degiller onlar normalde@fearjr1992 zenit maçı açıldı 😜
Ben dedim 157,5 üst duy sesimi vur diye de malesef@fearjr1992 zenit maçı açıldı 😜
Bi anda 6-8 sayı oluyorO macin acilacagi cok belliydi alt takimi degiller onlar normalde