- 15,553
- 2,867
- 113
TamamArkadaşlar 20 kişi var, ben 1 adım daha yapıp 4 kişiye 400er de göndersem kimse mutlu olmicak. Dilerseniz çekip 2 kişi 400 gönderiyim. Ne düşünüyorsunuz tamam mı devam mı?
TamamArkadaşlar 20 kişi var, ben 1 adım daha yapıp 4 kişiye 400er de göndersem kimse mutlu olmicak. Dilerseniz çekip 2 kişi 400 gönderiyim. Ne düşünüyorsunuz tamam mı devam mı?
sonuçta hiç yapmayabilirdin şans işi bu biz destekledik kime çıkarsasen bilirsin kral gönlün nasıl istiyorsa can sağlığı
Miktar senin için yetiyorsa çek gitsinHocam benlik değil olay sizlik 😀
Bence devam kral soğutmadan gönder gelsinHocam benlik değil olay sizlik 😀
reis valla sen bilirsin kimseye bakmaHocam benlik değil olay sizlik 😀
Dost 8 kişiyiz sanırim 1 yerine 2 adım daha at8 kisi kimse üzülmez 😅Hocam benlik değil olay sizlik 😀
Dost para senin paranHocam benlik değil olay sizlik 😀
2 adıma kadar yolu var gönder gelsin reis.. içinden geçene yollaArkadaşlar 20 kişi var, ben 1 adım daha yapıp 4 kişiye 400er de göndersem kimse mutlu olmicak. Dilerseniz çekip 2 kişi 400 gönderiyim. Ne düşünüyorsunuz tamam mı devam mı?
Dostum çek sen paranı riske atma yada vur bi Küsürat gelir ise 6x400 yaparız keyfine göre 😅Hocam benlik değil olay sizlik 😀
MantıklıDostum çek sen paranı riske atma yada vur bi Küsürat gelir ise 6x400 yaparız keyfine göre 😅
Şöyle yapalım o zaman ben bunu çekiyim, 2 kişiye 400 atıyım. 2500 bi roll daha açiyimDost para senin paranbu bana yetiyor 2 kisi 400 veriyorum ben dedigin anda kimse sana neden devam etmedin diyemez
![]()
güzel kararŞöyle yapalım o zaman ben bunu çekiyim, 2 kişiye 400 atıyım. 2500 bi roll daha açiyimhem o gelmezse bile 2 kişinin işi görülmüş olır, hem de benim kendime param kalmış olur. Herkes okey mi arkadaşlar?
Olur reisŞöyle yapalım o zaman ben bunu çekiyim, 2 kişiye 400 atıyım. 2500 bi roll daha açiyimhem o gelmezse bile 2 kişinin işi görülmüş olır, hem de benim kendime param kalmış olur. Herkes okey mi arkadaşlar?
En mantıklısı kralŞöyle yapalım o zaman ben bunu çekiyim, 2 kişiye 400 atıyım. 2500 bi roll daha açiyimhem o gelmezse bile 2 kişinin işi görülmüş olır, hem de benim kendime param kalmış olur. Herkes okey mi arkadaşlar?