- 3,709
- 1,940
- 113
Hadi bakalım son adım
Haklisin dost her sporda geçerli bu hele basket ve masa tenisiyse asla kesin konuşmamak lazımValla dost biz neler gördük ne maclar nerelerden gitti haksızmıyım
Bu tür yorumlar yazmayın kral kendinizide baskasinida germeyin bosverin gerek yok400 tl heyecani olanlar olabilir dost
Haklısın dost dogru olmadı söylediğimBu tür yorumlar yazmayın kral kendinizide baskasinida germeyin bosverin gerek yok
Sen bilirsin dost nasıl istiyorsanArkadaşlar 20 kişi var, ben 1 adım daha yapıp 4 kişiye 400er de fln dersem kimse mutlu olmicak. Dilerseniz çekip 2 kişi 400 gönderiyim. Ne düşünüyorsunuz tamam mı devam mı?
Kardo o karar sana ait roll açacak 2 dosta at 400 çek zorlama o zaman kesene bereket 🙏Arkadaşlar 20 kişi var, ben 1 adım daha yapıp 4 kişiye 400er de fln dersem kimse mutlu olmicak. Dilerseniz çekip 2 kişi 400 gönderiyim. Ne düşünüyorsunuz tamam mı devam mı?
reis sen bilirsin kazancına bakArkadaşlar 20 kişi var, ben 1 adım daha yapıp 4 kişiye 400er de göndersem kimse mutlu olmicak. Dilerseniz çekip 2 kişi 400 gönderiyim. Ne düşünüyorsunuz tamam mı devam mı?
Sen bilirsin dostArkadaşlar 20 kişi var, ben 1 adım daha yapıp 4 kişiye 400er de göndersem kimse mutlu olmicak. Dilerseniz çekip 2 kişi 400 gönderiyim. Ne düşünüyorsunuz tamam mı devam mı?
Adamsın biz seni biliyoruz zatende şimdi oradan biri çıkar ters birşey yazar gerek yokHaklısın dost dogru olmadı söylediğim
Dostum kendin nasil rahat edersen bu sana yetiyorsa birakArkadaşlar 20 kişi var, ben 1 adım daha yapıp 4 kişiye 400er de göndersem kimse mutlu olmicak. Dilerseniz çekip 2 kişi 400 gönderiyim. Ne düşünüyorsunuz tamam mı devam mı?
Bol şansGelirse 4 arkadaşa 400er gondeririz
Dost aklında ne varsa onu yapArkadaşlar 20 kişi var, ben 1 adım daha yapıp 4 kişiye 400er de göndersem kimse mutlu olmicak. Dilerseniz çekip 2 kişi 400 gönderiyim. Ne düşünüyorsunuz tamam mı devam mı?
Devam kral devamArkadaşlar 20 kişi var, ben 1 adım daha yapıp 4 kişiye 400er de göndersem kimse mutlu olmicak. Dilerseniz çekip 2 kişi 400 gönderiyim. Ne düşünüyorsunuz tamam mı devam mı?
Haklısın dost gereksiz polemiğe sebebiyet vermeye gerek yok doğruAdamsın biz seni biliyoruz zatende şimdi oradan biri çıkar ters birşey yazar gerek yok
Hocam benlik değil olay sizlik 😀Dostum kendin nasil rahat edersen bu sana yetiyorsa birak