- 48,327
- 13,498
- 113
Eniştem benim hayatımı bir ben birde @Beşiktaş bilir neler yaşadığımı çok bile yaşadımSen anlat atlattığın badireleri fe intiharın eşiğindekilere umut olsun
Eniştem benim hayatımı bir ben birde @Beşiktaş bilir neler yaşadığımı çok bile yaşadımSen anlat atlattığın badireleri fe intiharın eşiğindekilere umut olsun
Biz de biliyoruz olmaz bir şey -20 derecede sokakta kaldık biz ölmedik karda kışta oturduğunuz yerden hiçbir şey olmazEniştem benim hayatımı bir ben birde @Beşiktaş bilir neler yaşadığımı çok bile yaşadım
Öyle denir mi
peki eniştemBiz de biliyoruz olmaz bir şey -20 derecede sokakta kaldık biz ölmedik karda kışta oturduğunuz yerden hiçbir şey olmaz
Dur ya daha neler yaşayacağız her zorluğun arkasında güzel günler vardırEniştem benim hayatımı bir ben birde @Beşiktaş bilir neler yaşadığımı çok bile yaşadım
Dime dostum tek hayatta tutan söz bu şuan 🫢Dur ya daha neler yaşayacağız her zorluğun arkasında güzel günler vardır
yoruldum ben artıkDur ya daha neler yaşayacağız her zorluğun arkasında güzel günler vardır
Amerika de cali & Amerika National MS. 2.5 üst mantıklı gibiÖyle denir mi
Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte dost yorulacaksin yikilacaksin kahrolacaksin ama yine sabah olacak ... Hayat bu herkese altın tepside sunulmuyor ki zorluklar iyidir insanı dimdik tutaryoruldum ben artık
Bol şansGelirse dağıtım yaparız
Ayrıca dur ya üstüme gelme zati morale me bozuge sigara yokyoruldum ben artık
41Gelirse dağıtım yaparız
O zaman bol sansGelirse dağıtım yaparız