Bol şanslar dostumFB kadın basketi bekliyorum 2 dakikaya biter ilk çeyrek. Sonra giricem
Bol şanslar dostumFB kadın basketi bekliyorum 2 dakikaya biter ilk çeyrek. Sonra giricem
Sen bilirsin dost nasıl hissediyorsan öyle oyna yanındayzMaç saçmaladı bu arada 32-15 şu an 2. Çeyreğe girilir mi yoksa başka maç mı seçsek
Ne oynayacan kiMaç saçmaladı bu arada 32-15 şu an 2. Çeyreğe girilir mi yoksa başka maç mı seçsek
Eski kazandıklarına say boşver🙂 umarım gelir de seni de görürüz hocamBakalım dün kazanamadık bugün n'olacak
Bol sans.dun 2 adım yazmistin 6 saat sonra bakdim roll hala dvm.ediyordu 😁Dün gece kazandıramadığım varsa gelirse atarız 😃
Dost ne desek boş. Kimse vebal altına girmesin. Sen seç. Biz getirtelimMaç saçmaladı bu arada 32-15 şu an 2. Çeyreğe girilir mi yoksa başka maç mı seçsek
Fbye oynayacaktım alt üst vs ama ilk çeyrek boku çıktıNe oynayacan ki
Ben senin için kazanamadık dedim onu kastettim sen kazan YeterEski kazandıklarına say boşver🙂 umarım gelir de seni de görürüz hocam
8 arkadaşa ulaştıkBol sans.dun 2 adım yazmistin 6 saat sonra bakdim roll hala dvm.ediyordu 😁
Bol şansDün gece kazandıramadığım varsa gelirse atarız 😃
Fener ikinci çeyrek 2-5 handikap mantıklı bence farkı baya açar yorulmamiskenMaç saçmaladı bu arada 32-15 şu an 2. Çeyreğe girilir mi yoksa başka maç mı seçsek
RastgeleFener 2. Çeyreği alır
Öyle yaptıkBu fener ikinci çeyrekte farklı alır baya fark var kadrolar arası