- 22,805
- 5,343
- 113
Bol şansimiz olsun getirelim bunu daGrlirse söz verdiğimiz gibi 2 kişi
Bol şansimiz olsun getirelim bunu daGrlirse söz verdiğimiz gibi 2 kişi
bol şansGrlirse söz verdiğimiz gibi 2 kişi
Düşüncene sağlık dostum🥰🙏Gelirse @TheNightMare ve @SaHgEc ulassın lütfen 250şer. Sonra da yine devsm ederiz
Saol dost İnş yeterki gelsindeGelirse @TheNightMare ve @SaHgEc ulassın lütfen 250şer. Sonra da yine devsm ederiz
İkidir bana aynı şeyi yapiyorsun hep benden sonra yazanlara verdin . Birdaha senin rollerini takip etmiyorum bol sanslarGelirse @TheNightMare ve @SaHgEc ulassın lütfen 250şer. Sonra da yine devsm ederiz
Sana daha önce para gönderdim di mi? Bi sakin ol bence.İkidir bana aynı şeyi yapiyorsun hep benden sonra yazanlara verdin . Birdaha senin rollerini takip etmiyorum bol sanslar
Ben senden hiç almadım okadar takip ettim neyse dost şansın bol olsun iyi gecelerGelsin ki sizden sonra 2 adım daha yapıp 2 arkafaş
Sana daha önce para gönderdim di mi? Bi sakin ol bence.
Ben senden hiç almadım okadar takip ettim neyse dost şansın bol olsun iyi geceler
yeni rol de olacağım reis buradayızGelsin ki sizden sonra 2 adım daha yapıp 2 arkafaş
Sana daha önce para gönderdim di mi? Bi sakin ol bence.
Olur şu gelsşn de bibu konudan mi devam edeceksin
tamamdır reisim bol sanslar inşallah gelir valla öğlen neydi o mac ya hatirliyon mu nasil alt yaptilarOlur şu gelsşn de bi![]()