- 41,489
- 15,988
- 113
Benim mesaj sayım koymuş abisi bana ulaşmaya çalışıyor bak itirafta etri çocuk yalan söylemez😂😂😂niye rol takip ediyon oğlum paran varsa
Benim mesaj sayım koymuş abisi bana ulaşmaya çalışıyor bak itirafta etri çocuk yalan söylemez😂😂😂niye rol takip ediyon oğlum paran varsa
yok onun derdi elmas bozdurmak 18 k doları var yaBenim mesaj sayım koymuş abisi bana ulaşmaya çalışıyor bak itirafta etri çocuk yalan söylemez😂😂😂
Herkesin hayatı kendine sana acıdım ben , biz hiç mesaj kasmaya çalışmadık burda olduğumuzdan beri , kendiliğinden oldu herşey sohbet, takip, dostluk derken ama mesaj kasmak nedir sahi 😂😂😂Neyse ben senden özür diliyorum ama kendini geliştirir sin umarım bi ömür böyle geçmez
sahgec dost bi ara rolling yapmıstın kuponun 45+ da gelmıstı bana roll atacaktın cekım yapınca atarım dedın hala beklıyorum onu 8-9 ay olduHerkesin hayatı kendine sana acıdım ben , biz hiç mesaj kasmaya çalışmadık burda olduğumuzdan beri , kendiliğinden oldu herşey sohbet, takip, dostluk derken ama mesaj kasmak nedir sahi 😂😂😂
8_9 aydır içerde miydin arkadaş sen hmm, o 8-9 ay içerisinde ben kaç defa roll açmşımdır haberin var mı 😂siz birlik olup bugün beni halt etme peşinde misiniz, zorunuza mı gidiyor harbiden deyiverin🙏ama halt edemezsiniz ki ben buna izin vermem ki , iyi geceler gardaşımsahgec dost bi ara rolling yapmıstın kuponun 45+ da gelmıstı bana roll atacaktın cekım yapınca atarım dedın hala beklıyorum onu 8-9 ay oldu![]()
Elmasdan 500 TL gelsin roll acicam sahgec gelsinmesajı elmas bozdurmak için kasiyon o zaman![]()
Al knkyok onun derdi elmas bozdurmak 18 k doları var ya![]()
Unut dost burda roll takip edilecek adam sayısı bir elin yarısını gecmezsahgec dost bi ara rolling yapmıstın kuponun 45+ da gelmıstı bana roll atacaktın cekım yapınca atarım dedın hala beklıyorum onu 8-9 ay oldu![]()
knk bunun ağzı kokuyor pinti busahgec dost bi ara rolling yapmıstın kuponun 45+ da gelmıstı bana roll atacaktın cekım yapınca atarım dedın hala beklıyorum onu 8-9 ay oldu![]()
uzun sürdü bulabilmissin ama burada saat doğru ama yine de ispat edemiyorsunElmasdan 500 TL gelsin roll acicam sahgec gelsin
Al knk
valla aklıma geldi söyleyeyim dedim reis8_9 aydır içerde miydin arkadaş sen hmm, o 8-9 ay içerisinde ben kaç defa roll açmşımdır haberin var mı 😂siz birlik olup bugün beni halt etme peşinde misiniz, zorunuza mı gidiyor harbiden deyiverin🙏ama halt edemezsiniz ki ben buna izin vermem ki , iyi geceler gardaşım
Knk bir daha atiyimuzun sürdü bulabilmissin ama burada saat doğru ama yine de ispat edemiyorsun![]()
yok reis sıkıntı yok belki unutmusturda arkadaşa laf atarken cok masum gibi konusuyor o yuzden hatırlatayım dedimUnut dost burda roll takip edilecek adam sayısı bir elin yarısını gecmez
Bı tane coin söyle ondan 100 dolar alıyımKnk bir daha atiyim
Bana 100 dolar at inanırım madem bu kadar ispat etme derdindesinBı tane coin söyle ondan 100 dolar alıyım
50-50Bana 100 dolar at inanırım madem bu kadar ispat etme derdindesin![]()
Bende diyorum ya 8_9 ay önce roll açmadım sadece ondan sonra kaç defa burda roll açıp keza paylaşım yaptığım olmuştur , şu an bunu yazmanın maksadı neydi? Az önce bana atılan hediyeyi hesabımda 1 TL olmamasına rağmen başka birine attım mesela ,valla aklıma geldi söyleyeyim dedim reisben tekrar mesaj atmak istemedim ama emin ol yasandı bu 45+ da gol atmıstı senın oynadııgn takıp hatırlıyorum
![]()
LWKCGKEİSJFJRJ GÜLDÜRMEYİN kral niye atıyım yani ben 3 4 senedir yapıyorum o böyle 100 bin dolar fln olursa 1 er atayım sizden beni skcenizBana 100 dolar at inanırım madem bu kadar ispat etme derdindesin![]()
Kazancın inşaallah o seviyelere ulaşırLWKCGKEİSJFJRJ GÜLDÜRMEYİN kral niye atıyım yani ben 3 4 senedir yapıyorum o böyle 100 bin dolar fln olursa 1 er atayım sizden beni skceniz