Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı a2daflex / Atletico Madrid

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,489
15,988
113
Neyse ben senden özür diliyorum ama kendini geliştirir sin umarım bi ömür böyle geçmez
Herkesin hayatı kendine sana acıdım ben , biz hiç mesaj kasmaya çalışmadık burda olduğumuzdan beri , kendiliğinden oldu herşey sohbet, takip, dostluk derken ama mesaj kasmak nedir sahi 😂😂😂

baba7378

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,791
1,133
113
Herkesin hayatı kendine sana acıdım ben , biz hiç mesaj kasmaya çalışmadık burda olduğumuzdan beri , kendiliğinden oldu herşey sohbet, takip, dostluk derken ama mesaj kasmak nedir sahi 😂😂😂
sahgec dost bi ara rolling yapmıstın kuponun 45+ da gelmıstı bana roll atacaktın cekım yapınca atarım dedın hala beklıyorum onu 8-9 ay oldu :)

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,489
15,988
113
sahgec dost bi ara rolling yapmıstın kuponun 45+ da gelmıstı bana roll atacaktın cekım yapınca atarım dedın hala beklıyorum onu 8-9 ay oldu :)
8_9 aydır içerde miydin arkadaş sen hmm, o 8-9 ay içerisinde ben kaç defa roll açmşımdır haberin var mı 😂siz birlik olup bugün beni halt etme peşinde misiniz, zorunuza mı gidiyor harbiden deyiverin🙏ama halt edemezsiniz ki ben buna izin vermem ki , iyi geceler gardaşım

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,196
953
113
Unut dost burda roll takip edilecek adam sayısı bir elin yarısını gecmez

baba7378

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,791
1,133
113
8_9 aydır içerde miydin arkadaş sen hmm, o 8-9 ay içerisinde ben kaç defa roll açmşımdır haberin var mı 😂siz birlik olup bugün beni halt etme peşinde misiniz, zorunuza mı gidiyor harbiden deyiverin🙏ama halt edemezsiniz ki ben buna izin vermem ki , iyi geceler gardaşım
valla aklıma geldi söyleyeyim dedim reis :) ben tekrar mesaj atmak istemedim ama emin ol yasandı bu 45+ da gol atmıstı senın oynadııgn takıp hatırlıyorum ;)

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,489
15,988
113
valla aklıma geldi söyleyeyim dedim reis :) ben tekrar mesaj atmak istemedim ama emin ol yasandı bu 45+ da gol atmıstı senın oynadııgn takıp hatırlıyorum ;)
Bende diyorum ya 8_9 ay önce roll açmadım sadece ondan sonra kaç defa burda roll açıp keza paylaşım yaptığım olmuştur , şu an bunu yazmanın maksadı neydi? Az önce bana atılan hediyeyi hesabımda 1 TL olmamasına rağmen başka birine attım mesela ,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...