Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı a2daflex / Atletico Madrid

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,489
15,988
113
Adam gecincemeyi buraya atmış
Ne diyorsun lan değişikk , senin burda mazin ne lan hı boş konuşuyorsun süs sustururum seni , laflara bak sabahtır kim ödül kazanmış lan Haysiyetsiz, kazansamda sanane ulann

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,489
15,988
113
Ahahhaha bide küfür edicek aman sakın yapma aç kalırsın diyi veriyim 3 gün ban atarlar
Senin gibilere küfür etmiyorum hadi git şimdi kendi kendine yazıp çizmeye devam et , şarlatan seni😂😂😂

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,489
15,988
113
Ahahhaha bide küfür edicek aman sakın yapma aç kalırsın diyi veriyim 3 gün ban atarlar
Diyi veriyim diye birşey yok ama Türkçede , sen ne cahil çıktın be , birde az önce yazmayı unutmuş diyor garibim ah çocuk ah 😂😂😂😂

kerimcitys

Fakir terbiyecisi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
605
207
43
Senin gibilere küfür etmiyorum hadi git şimdi kendi kendine yazıp çizmeye devam et , şarlatan seni😂😂😂
Ben senin iyiliğin için söylüyorum işsiz sadece hayatı yaşamak için gelmiş ilerdi nolucak böyle 65 yaş aylığı flnmi Alican sigortani bari yatır

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,489
15,988
113
Ben senin iyiliğin için söylüyorum işsiz sadece hayatı yaşamak için gelmiş ilerdi nolucak böyle 65 yaş aylığı flnmi Alican sigortani bari yatır
Komik şarlatan seni , 😂😂😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...