- 41,489
- 15,988
- 113
Ne diyorsun lan değişikk , senin burda mazin ne lan hı boş konuşuyorsun süs sustururum seni , laflara bak sabahtır kim ödül kazanmış lan Haysiyetsiz, kazansamda sanane ulannAdam gecincemeyi buraya atmış
Ne diyorsun lan değişikk , senin burda mazin ne lan hı boş konuşuyorsun süs sustururum seni , laflara bak sabahtır kim ödül kazanmış lan Haysiyetsiz, kazansamda sanane ulannAdam gecincemeyi buraya atmış
reis adama laf etme sahgec iyi adamdır... bana bi roll yaptır ama istersen1 k mesaj at 500 TL atıyım sana ALCKRKWJXJFNFRJEJD
reis tebrikler 2.yarı takıp edemedım gelmıs sevındık
Takip ederiz kralgönderemediklerim birazdan rolle
Ahahhaha bide küfür edicek aman sakın yapma aç kalırsın diyi veriyim 3 gün ban atarlarSana çok güzell yazardım burdada neyse çocuk ,az ağlamayı kes hadi ya da adamsan özelime gel
Knk bir daha atayım SS saatiyle beraber18k doların var rol takip ediyorsun seni 2 3 rol de gördüm google dan mi aldın fotoyu![]()
Mesaj kasıyorum ben bana 3 5 tlden18k doların var rol takip ediyorsun seni 2 3 rol de gördüm google dan mi aldın fotoyu![]()
hadi bakalım takipleyelimgönderemediklerim birazdan rolle
niye rol takip ediyon oğlum paran varsaKnk bir daha atayım SS saatiyle beraber
Senin gibilere küfür etmiyorum hadi git şimdi kendi kendine yazıp çizmeye devam et , şarlatan seni😂😂😂Ahahhaha bide küfür edicek aman sakın yapma aç kalırsın diyi veriyim 3 gün ban atarlar
Diyi veriyim diye birşey yok ama Türkçede , sen ne cahil çıktın be , birde az önce yazmayı unutmuş diyor garibim ah çocuk ah 😂😂😂😂Ahahhaha bide küfür edicek aman sakın yapma aç kalırsın diyi veriyim 3 gün ban atarlar
Ben senin iyiliğin için söylüyorum işsiz sadece hayatı yaşamak için gelmiş ilerdi nolucak böyle 65 yaş aylığı flnmi Alican sigortani bari yatırSenin gibilere küfür etmiyorum hadi git şimdi kendi kendine yazıp çizmeye devam et , şarlatan seni😂😂😂
Kusura bakma senin anlican dilden yazıyorum benDiyi veriyim diye birşey yok ama Türkçede , sen ne cahil çıktın be , birde az önce yazmayı unutmuş diyor garibim ah çocuk ah 😂😂😂😂
Komik şarlatan seni , 😂😂😂Ben senin iyiliğin için söylüyorum işsiz sadece hayatı yaşamak için gelmiş ilerdi nolucak böyle 65 yaş aylığı flnmi Alican sigortani bari yatır
Çevir gazı yanmasın, he çocuk ondan yarım kilo çek😂😂😂😂Kusura bakma senin anlican dilden yazıyorum ben
Mesaj kasıyorum kral param varda onuda kumara aticak kadar salak değilimniye rol takip ediyon oğlum paran varsa
mesajı elmas bozdurmak için kasiyon o zamanMesaj kasıyorum kral param varda onuda kumara aticak kadar salak değilim
Neyse ben senden özür diliyorum ama kendini geliştirir sin umarım bi ömür böyle geçmezÇevir gazı yanmasın, he çocuk ondan yarım kilo çek😂😂😂😂