- 29,794
- 29,737
- 113
Bol şansevet dostlar kaldı madrid güzel takip eden 2-3 arkadaşa ulaşırım gelirse az çok demeyelim bol şansı boş geçmeyelim![]()
Bol şansevet dostlar kaldı madrid güzel takip eden 2-3 arkadaşa ulaşırım gelirse az çok demeyelim bol şansı boş geçmeyelim![]()
Hücum hattı Yetergençlerle çıkmış ipneler ya
Senin dm niye kapalıymış yazdırdım seni bugün @tahir1603 görücekti seni dm kapalı dedi başkasını yazdıevet dostlar kaldı madrid güzel takip eden 2-3 arkadaşa ulaşırım gelirse az çok demeyelim bol şansı boş geçmeyelim![]()
zor mac sankiMac ssportta
Bol şans yazdığın gibi olsunevet dostlar kaldı madrid güzel takip eden 2-3 arkadaşa ulaşırım gelirse az çok demeyelim bol şansı boş geçmeyelim![]()
cevap vermedi tahir banaSenin dm niye kapalıymış yazdırdım seni bugün @tahir1603 görücekti seni dm kapalı dedi başkasını yazdı
Abi izleyecem totem olarak lütfen beni de görevet dostlar kaldı madrid güzel takip eden 2-3 arkadaşa ulaşırım gelirse az çok demeyelim bol şansı boş geçmeyelim![]()
adminler kapattı ne mesaj atabiliyorum nede mesaj geliyoSenin dm niye kapalıymış yazdırdım seni bugün @tahir1603 görücekti seni dm kapalı dedi başkasını yazdı
Niye kiadminler kapattı ne mesaj atabiliyorum nede mesaj geliyo
eski muhabbetler kanka bosverNiye ki
Heeski muhabbetler kanka bosver