- 121,514
- 88,690
- 113
Unutur muyuz be reisEkli dosyayı görüntüle 927512Ekli dosyayı görüntüle 927516
6 Şubat 2023'te Türkiye, tarihinin en yıkıcı ve ölümcül felaketini yaşadı. Kahramanmaraş merkezli iki depremde,
resmi verilere göre 53 binden fazla kişi hayatını kaybetti.
11 ilde ağır yıkıma neden olan depremler, 13 milyon kişinin hayatını doğrudan etkiledi.
Allah rahmet eylesin ben malatya da iş yerinde yakalanmıştım uyurken patron geldi sandalyeyi sallıyor herhalde sanmıştımEkli dosyayı görüntüle 927512Ekli dosyayı görüntüle 927516
6 Şubat 2023'te Türkiye, tarihinin en yıkıcı ve ölümcül felaketini yaşadı. Kahramanmaraş merkezli iki depremde,
11 ilde ağır yıkıma neden olan depremler, 13 milyon kişinin hayatını doğrudan etkiledi.
Allah kimseye bir daha yaşattırmasınEkli dosyayı görüntüle 927512Ekli dosyayı görüntüle 927516
O gün zaman durdu...Ekli dosyayı görüntüle 927512Ekli dosyayı görüntüle 927516
hala aynı reis düzelen birşey yok her baktığımızda aynı manzarayı görüyoruz düzelmezde 5 sene dahaAllah depremi yaşamış tüm kardeşlerime bir daha yaşatmasın.Geçenlerde memlekete uğradım şehir hala Hindistan gibiydi Malatya’da.Çok kara geceydi bir daha yaşatmasın Allah
Vallahi ben memleketi tanıyamadım dost.Çocuklığumun geçtiği sokakları tanıyamadım.Merkez,çevreyolu,akpınar Hindistan gibiydi.Aşırı üzüldüm.Allah depremi yaşamış her kardeşime yardımcı olsunhala aynı reis düzelen birşey yok her baktığımızda aynı manzarayı görüyoruz düzelmezde 5 sene daha
Amin kirvem düşmanıma bile vermesin Rabbim.Hala aynı inönü kapalı fuzuli kapalı kernek kapalı kışla kapalı sen düşünVallahi ben memleketi tanıyamadım dost.Çocuklığumun geçtiği sokakları tanıyamadım.Merkez,çevreyolu,akpınar Hindistan gibiydi.Aşırı üzüldüm.Allah depremi yaşamış her kardeşime yardımcı olsun