Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

6 Şubat 2023 Depremi

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
121,514
88,690
113
1770365526051.png1770365570623.png

6 Şubat 2023'te Türkiye, tarihinin en yıkıcı ve ölümcül felaketini yaşadı. Kahramanmaraş merkezli iki depremde,
resmi verilere göre 53 binden fazla kişi hayatını kaybetti.
11 ilde ağır yıkıma neden olan depremler, 13 milyon kişinin hayatını doğrudan etkiledi.​

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,692
32,028
113

sseyhan

Bizi sevenleri üzmeyelim baba
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,203
4,509
113
üzerine konuşamayacak kadar ağır yaşandı, hatırladıkça daha çok susacak kadar …

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,728
4,468
113
Ekli dosyayı görüntüle 927512Ekli dosyayı görüntüle 927516

6 Şubat 2023'te Türkiye, tarihinin en yıkıcı ve ölümcül felaketini yaşadı. Kahramanmaraş merkezli iki depremde,
resmi verilere göre 53 binden fazla kişi hayatını kaybetti.
11 ilde ağır yıkıma neden olan depremler, 13 milyon kişinin hayatını doğrudan etkiledi.​
Allah rahmet eylesin ben malatya da iş yerinde yakalanmıştım uyurken patron geldi sandalyeyi sallıyor herhalde sanmıştım

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,714
2,027
113

Stalker41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,323
778
113
Deprem zamanı kaybolan ( kaçırılan ) çocuklara kimsenin sesi cikmiyo devletten inanılmaz o zaman 27 uçak inip kalktı o bölgeye ve kimsenin ne bıraktığı ve ne aldığı hakkında bilgisi yok hepsi gizli uçuşlar sonradan açıklandı kaçırdılar çocukları falan büyük ihtimalle Allah bizi bu ülkede cidd ne korusun Türkiye toprağı altın maltin falan filan basimizdakiler ülkeyi sömürüyo bizde 3 kuruş fazla kazanalım diye kumara düştük rahat bi hayat yasadikta kendimiz mi hiç ettik...

TommyEgan

Ego'lu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,661
5,530
113
Aradan 3 yıl geçmiş insanlar hala konteynır da yaşıyor

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,500
1,489
113

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,385
7,400
113
Allah depremi yaşamış tüm kardeşlerime bir daha yaşatmasın.Geçenlerde memlekete uğradım şehir hala Hindistan gibiydi Malatya’da.Çok kara geceydi bir daha yaşatmasın Allah

samanalevi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,413
975
113
Kendi 53.000 insanını yaşadıkları evlerinin enkazına gömdü bu ülke/devlet..

100 yıllık devlet, vatandaşına daha sağlam ev yapmayacak kadar sefil, vurdumduymaz halde..

Yatacak yerleri yok tüm sebep olanların..

Güya o kadar da milliyetçi geçinen bir ülke sözde burası.. Ne milliyetçiliği. Naylon milliyetçilik.. Naylon, şekilci vatanseverlik..

miyunuz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,096
287
83
Allah depremi yaşamış tüm kardeşlerime bir daha yaşatmasın.Geçenlerde memlekete uğradım şehir hala Hindistan gibiydi Malatya’da.Çok kara geceydi bir daha yaşatmasın Allah
hala aynı reis düzelen birşey yok her baktığımızda aynı manzarayı görüyoruz düzelmezde 5 sene daha

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,385
7,400
113
hala aynı reis düzelen birşey yok her baktığımızda aynı manzarayı görüyoruz düzelmezde 5 sene daha
Vallahi ben memleketi tanıyamadım dost.Çocuklığumun geçtiği sokakları tanıyamadım.Merkez,çevreyolu,akpınar Hindistan gibiydi.Aşırı üzüldüm.Allah depremi yaşamış her kardeşime yardımcı olsun

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,993
2,200
113
Mesleğim gereği 1 ay hasar tespitinde görev yaptım Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın ama şunu da unutmayalım deprem öldürmez, tedbirsizlik öldürür, çürük binalar öldürür

lucius

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,596
673
113
depremi yaşayan herkese geçmiş olsun, ölenlere Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin tekrarını ülkemize yaşatmasın

miyunuz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,096
287
83
Vallahi ben memleketi tanıyamadım dost.Çocuklığumun geçtiği sokakları tanıyamadım.Merkez,çevreyolu,akpınar Hindistan gibiydi.Aşırı üzüldüm.Allah depremi yaşamış her kardeşime yardımcı olsun
Amin kirvem düşmanıma bile vermesin Rabbim.Hala aynı inönü kapalı fuzuli kapalı kernek kapalı kışla kapalı sen düşün