- 67
- 8
- 8
Maçlar devam etmesine rağmen bu kuponun diğer maçları %100 gelecek Beşiktaş 700 tl mi yedi umarım turu geçemez.
Maçlar devam etmesine rağmen bu kuponun diğer maçları %100 gelecek Beşiktaş 700 tl mi yedi umarım turu geçemez.![]()
bende de aptallık var beşiktaş ın 0.5 altına 5.00 oran veriyordu kupona ekledim sonra karar değiştirdim beşiktaş alır dedım yediler kuponu şerefsizlerYAzik olmuş eğer diğerleri gelirse
yani su profılın altında umarım tru gecemez demen çok ironik olmus bence yazıkMaçlar devam etmesine rağmen bu kuponun diğer maçları %100 gelecek Beşiktaş 700 tl mi yedi umarım turu geçemez.![]()
Geçemeseydi keske kardeşim umrumda mı ?yani su profılın altında umarım tru gecemez demen çok ironik olmus bence yazık
bu düşüncenden dolayı seni tebrik ediyorum!Geçemeseydi keske kardeşim umrumda mı ?
Birader şöyle söyleyeyim şu an 0 tl var cebimde bir anda 700 tl olacaktı ve ödenememiş taksitlerim mevcut anlatabiliyor muyum ? beşiktaş turu geçseydi borçlarım ödenmeyecekti.ben de tek Beşiktaştan yattım. Gram üzüldüysem namerdim. İyi ki attı iyi ki turu geçti varsın olan 280 lıraya olsun
evet ben de 0 kaldım su anda benim de ödenmemiş faturam ve kredi taksidim var ama bu sadece kuponun gelmediği için bir TÜRK takımının avrupadan elenmesini istiyecek bir mazeret mi sence. Küfür edersin anlarım ama keşke turu geçemeseydi veya umrumda değil gibi kelimeler kullanman dogru değil bence. Yine de senin görüşündür saygı duyarım benim görüşüm boyle.Birader şöyle söyleyeyim şu an 0 tl var cebimde bir anda 700 tl olacaktı ve ödenememiş taksitlerim mevcut anlatabiliyor muyum ? beşiktaş turu geçseydi borçlarım ödenmeyecekti.
Birader boş yapma işine bakevet ben de 0 kaldım su anda benim de ödenmemiş faturam ve kredi taksidim var ama bu sadece kuponun gelmediği için bir TÜRK takımının avrupadan elenmesini istiyecek bir mazeret mi sence. Küfür edersin anlarım ama keşke turu geçemeseydi veya umrumda değil gibi kelimeler kullanman dogru değil bence. Yine de senin görüşündür saygı duyarım benim görüşüm boyle.
arkadaşım bak adam gıbı bişey soyledim surda sana verdiğin cevap mı senın sımdı guzel insan.Birader boş yapma işine bak
Ne dememi bekliyorsun ? katılmıyorum kardeşim uzatma hadi yaylan Allah Allaharkadaşım bak adam gıbı bişey soyledim surda sana verdiğin cevap mı senın sımdı guzel insan.
Kardeşim bizim insanlarda insanlık kalmadı artık boşver sıkma canını muhabbeti kes direk böyle insanlarla Uğraşılmaz vakit kaybıyok arkadaş ülke olarak agresifiz insanlarla insan gibi konuşmaya da gelmiyor. İlginçsiniz vallahi tamam hadi yaylandım bak keyfine
yine de insanlarımızdan umudu kesmemek lazım. Hala bazı insanlık emareleri gösterenler varKardeşim bizim insanlarda insanlık kalmadı artık boşver sıkma canını muhabbeti kes direk böyle insanlarla Uğraşılmaz vakit kaybı