Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

20 TL'na 700 TL

yagunay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,272
3,476
113
ben de tek Beşiktaştan yattım. Gram üzüldüysem namerdim. İyi ki attı iyi ki turu geçti varsın olan 280 lıraya olsun

Ekli dosyalar

Arslan28

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
67
8
8
ben de tek Beşiktaştan yattım. Gram üzüldüysem namerdim. İyi ki attı iyi ki turu geçti varsın olan 280 lıraya olsun
Birader şöyle söyleyeyim şu an 0 tl var cebimde bir anda 700 tl olacaktı ve ödenememiş taksitlerim mevcut anlatabiliyor muyum ? beşiktaş turu geçseydi borçlarım ödenmeyecekti.

yagunay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,272
3,476
113
Birader şöyle söyleyeyim şu an 0 tl var cebimde bir anda 700 tl olacaktı ve ödenememiş taksitlerim mevcut anlatabiliyor muyum ? beşiktaş turu geçseydi borçlarım ödenmeyecekti.
evet ben de 0 kaldım su anda benim de ödenmemiş faturam ve kredi taksidim var ama bu sadece kuponun gelmediği için bir TÜRK takımının avrupadan elenmesini istiyecek bir mazeret mi sence. Küfür edersin anlarım ama keşke turu geçemeseydi veya umrumda değil gibi kelimeler kullanman dogru değil bence. Yine de senin görüşündür saygı duyarım benim görüşüm boyle.

Arslan28

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
67
8
8
evet ben de 0 kaldım su anda benim de ödenmemiş faturam ve kredi taksidim var ama bu sadece kuponun gelmediği için bir TÜRK takımının avrupadan elenmesini istiyecek bir mazeret mi sence. Küfür edersin anlarım ama keşke turu geçemeseydi veya umrumda değil gibi kelimeler kullanman dogru değil bence. Yine de senin görüşündür saygı duyarım benim görüşüm boyle.
Birader boş yapma işine bak

dolch355

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
178
31
28
yok arkadaş ülke olarak agresifiz insanlarla insan gibi konuşmaya da gelmiyor. İlginçsiniz vallahi tamam hadi yaylandım bak keyfine
Kardeşim bizim insanlarda insanlık kalmadı artık boşver sıkma canını muhabbeti kes direk böyle insanlarla Uğraşılmaz vakit kaybı

yagunay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,272
3,476
113
Kardeşim bizim insanlarda insanlık kalmadı artık boşver sıkma canını muhabbeti kes direk böyle insanlarla Uğraşılmaz vakit kaybı
yine de insanlarımızdan umudu kesmemek lazım. Hala bazı insanlık emareleri gösterenler var :)