- 29,789
- 10,829
- 113
Aynen bende yiyorsa harici olursa kendi anırsın futbol cahili işte ne dieceksin en son kaç yıl önce handikap atmış sorsan hatırlamazfb handıkap yapsın anırıırım bu forumda yanalıs yonlendırmeyın adamı
Aynen bende yiyorsa harici olursa kendi anırsın futbol cahili işte ne dieceksin en son kaç yıl önce handikap atmış sorsan hatırlamazfb handıkap yapsın anırıırım bu forumda yanalıs yonlendırmeyın adamı
Tanzanya Ligi'nde bile derbi oynanıyor halbuki yılda iki defa👌Adam param yok varsa oneri verin dedi millet anirtacaz yok sizi aglatacaz diyor puaha bu kadar fanatiklik çok fazla varsa öneri verin adama
Dur la biraz kaos olsun derbi günü bugün olsun o kadar 😂Adam param yok varsa oneri verin dedi millet anirtacaz yok sizi aglatacaz diyor puaha bu kadar fanatiklik çok fazla varsa öneri verin adama
Yenen dünyanın en iyi takımı yenilen hakem satılık 🥴🤣Dur la biraz kaos olsun derbi günü bugün olsun o kadar 😂
Bol şanslar korkarak yapmam lazım falan diye düşünursen baştan kaybedersin ya herri ya merri diyip oynayacaksın. Benim kayıp bonusu gibi 2 dakikada BeşiktaşAgalar kupon tavsiyenize ihtiyacım var 1k deneme ekledi eski üye olduğum bir site 3k yapmam lazım hicbi şansım yok 0 param var bu parayı çekmem lazim kupon önerisine açığım
En son ne zaman gs fb macinda 5 gol cikmis dostDur la biraz kaos olsun derbi günü bugün olsun o kadar 😂
Kadıköyde Galatasarayin 3 attığı maç var en çok gol çıkan birde kupa finali ribery Necati Ateş zamanı 1-5 bitmişti diye hatırlıyorum gençtik o , zamanlar 🤣En son ne zaman gs fb macinda 5 gol cikmis dost
Yok 5 çıkmaz zaten 2/0En son ne zaman gs fb macinda 5 gol cikmis dost
Cikar veya cikmaz demedim ki dost en son bu takımlar birbirleriylen oynarken hangi maçlarında 5 gol cikmisYok 5 çıkmaz zaten 2/0
3/1 alırız 😎
Mac şifresiz kanalda olmasına rağmen ben izlemicem turk futbolu izlenmez artik dost sahada gram mücadele ruh yok artık eskiden bi melo bi emre bi q7 varken hiç değilse hırs vardi takımlarda suan al ver gülüm e dondu bole ruhsuz futbol olmaz o yüzden ben boykot ediyorum turk futbolunuKadıköyde Galatasarayin 3 attığı maç var en çok gol çıkan birde kupa finali ribery Necati Ateş zamanı 1-5 bitmişti diye hatırlıyorum gençtik o , zamanlar 🤣
Götleri donacak olimpiyatta yiyecekler rüzgarı lanet bir stattCikar veya cikmaz demedim ki dost en son bu takımlar birbirleriylen oynarken hangi maçlarında 5 gol cikmis
Asla izleyemeceğim Fenerbahçe Galatasaray muhabbeti değil Kendi takımım bile olsa sarmıyor futbol 6/7 yıldır izlemiyorum desem yalan olmaz şimdi çocuk olsan takım bile tutmazsın zevkler ilgi alanları değişti artıkMac şifresiz kanalda olmasına rağmen ben izlemicem turk futbolu izlenmez artik dost sahada gram mücadele ruh yok artık eskiden bi melo bi emre bi q7 varken hiç değilse hırs vardi takımlarda suan al ver gülüm e dondu bole ruhsuz futbol olmaz o yüzden ben boykot ediyorum turk futbolunu
Zaten küçükken takim tutulur büyüyünce heves felan kalmıyor artık dostAsla izleyemeceğim Fenerbahçe Galatasaray muhabbeti değil Kendi takımım bile olsa sarmıyor futbol 6/7 yıldır izlemiyorum desem yalan olmaz şimdi çocuk olsam takım bile tutmazsın
FENER KG DE ALINABİLİRBöyle bisi düşünüyorum tam 3k veriyo basilirmi
Fener patates edecek demedım mıNerede o günler be aga rezil bir derbi daha bizi bekliyor ilk 45 dakika birbirini tartan saldırmayan iki takım göreceğiz sonrasında atan yatar üstüne atabilirse tabii
Aynen kardeşim sensinsona batsın deme
3 orana ihtiyacin var dost, bol şanslar dilerim.Agalar kupon tavsiyenize ihtiyacım var 1k deneme ekledi eski üye olduğum bir site 3k yapmam lazım hicbi şansım yok 0 param var bu parayı çekmem lazim kupon önerisine açığım
Reis anırman için son 30 dakikafb handıkap yapsın anırıırım bu forumda yanalıs yonlendırmeyın adamı