Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin 1k yı 3k Yapma

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
29,789
10,829
113
fb handıkap yapsın anırıırım bu forumda yanalıs yonlendırmeyın adamı
Aynen bende yiyorsa harici olursa kendi anırsın futbol cahili işte ne dieceksin en son kaç yıl önce handikap atmış sorsan hatırlamaz

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,340
5,073
113
Adam param yok varsa oneri verin dedi millet anirtacaz yok sizi aglatacaz diyor puaha bu kadar fanatiklik çok fazla varsa öneri verin adama
Tanzanya Ligi'nde bile derbi oynanıyor halbuki yılda iki defa👌

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,157
4,193
113
gs fb maçına karşılıklı gol var, 3 orana tamamlamak için canlıdan tek maça bi gole gir

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
27,478
13,381
113
Agalar kupon tavsiyenize ihtiyacım var 1k deneme ekledi eski üye olduğum bir site 3k yapmam lazım hicbi şansım yok 0 param var bu parayı çekmem lazim kupon önerisine açığım
Bol şanslar korkarak yapmam lazım falan diye düşünursen baştan kaybedersin ya herri ya merri diyip oynayacaksın. Benim kayıp bonusu gibi 2 dakikada Beşiktaş

Ekli dosyalar

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,340
5,073
113
En son ne zaman gs fb macinda 5 gol cikmis dost
Kadıköyde Galatasarayin 3 attığı maç var en çok gol çıkan birde kupa finali ribery Necati Ateş zamanı 1-5 bitmişti diye hatırlıyorum gençtik o , zamanlar 🤣

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
Kadıköyde Galatasarayin 3 attığı maç var en çok gol çıkan birde kupa finali ribery Necati Ateş zamanı 1-5 bitmişti diye hatırlıyorum gençtik o , zamanlar 🤣
Mac şifresiz kanalda olmasına rağmen ben izlemicem turk futbolu izlenmez artik dost sahada gram mücadele ruh yok artık eskiden bi melo bi emre bi q7 varken hiç değilse hırs vardi takımlarda suan al ver gülüm e dondu bole ruhsuz futbol olmaz o yüzden ben boykot ediyorum turk futbolunu

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,340
5,073
113
Mac şifresiz kanalda olmasına rağmen ben izlemicem turk futbolu izlenmez artik dost sahada gram mücadele ruh yok artık eskiden bi melo bi emre bi q7 varken hiç değilse hırs vardi takımlarda suan al ver gülüm e dondu bole ruhsuz futbol olmaz o yüzden ben boykot ediyorum turk futbolunu
Asla izleyemeceğim Fenerbahçe Galatasaray muhabbeti değil Kendi takımım bile olsa sarmıyor futbol 6/7 yıldır izlemiyorum desem yalan olmaz şimdi çocuk olsan takım bile tutmazsın zevkler ilgi alanları değişti artık

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
Asla izleyemeceğim Fenerbahçe Galatasaray muhabbeti değil Kendi takımım bile olsa sarmıyor futbol 6/7 yıldır izlemiyorum desem yalan olmaz şimdi çocuk olsam takım bile tutmazsın
Zaten küçükken takim tutulur büyüyünce heves felan kalmıyor artık dost