Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

184 Milyon Dolar Ödüllü Müsabaka Anthony Joshua & Jake Paul

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
121,449
88,646
113
1766221006524.png

184 MİLYON DOLAR ÖDÜLLÜ MÜSABAKA

Eski dünya ağır sıklet şampiyonu Anthony Joshua ve Youtuberlık'tan boksörlüğe geçiş yapan Jake Paul'a Netflix destekli boks karşılaşmasında karşı karşıya geldi.
184 milyon dolarlı ödülü olan karşılaşma hakkında tartışmalar sürüyordu. İki rakibin fiziksel boyut ve kategori farkı tartışıldı.

Eski şampiyon 8 rauntluk maçta zorlu bir mücadeleyle rakibi Jake Paul'u 6. rauntta nakavt edebildi.
Sönük geçen karşılaşmaya hakem müdahale etmek zorunda kaldı.
Dördüncü rauntta dövüşçüleri "Taraftarlar bu saçmalığı izlemek için para ödemedi." şeklinde uyardı.
Paul yorulmaya başlayınca, 1.85 metre boyundaki Joshua daha düzenli yumruklar indirmeye başladı ve
1.85 metre boyundaki Amerikalıyı beşinci rauntta iki kez yere serdikten sonra, altıncı rauntta maç hızla sona erdi.

1766220948376.png

6'INCI RAUNTTA NAKAVT OLDU

Paul yorulmaya başlayınca, 1.85 metre boyundaki Joshua daha düzenli yumruklar indirmeye başladı ve
1.85 metre boyundaki Amerikalıyı beşinci rauntta iki kez yere serdikten sonra, altıncı rauntta maç hızla sona erdi.
Maçı en iyi performansım değildi diyerek değerlendiren Joshua rakibi Jake Paul'a övgü dolu sözler sarf etti.
Karşılaşmanın son rauntlarına kadar ayağa kalkan Jake Paul'a "Orada işler onun için zordu, ama bir yol bulmaya çalışmaktan vazgeçmedi.
Bunu yapmak gerçek bir erkeklik gerektirir." dedi. Karşılaştırmayı değerlendiren Jake Paul elinden gelenin en iyisini yaptığını ve çok zevk aldığını aktardı.

1766220974408.png

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,812
1,600
113
Tyson maçında şike ayyuka çıkınca gerektiği gibi dayağını yedi parayı cebine koydu çeneyi de kırdırdı bu iş maçtan çok Show işi organizatörler parayı kazanıyor

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,730
3,225
113
Tyson maçında şike ayyuka çıkınca gerektiği gibi dayağını yedi parayı cebine koydu çeneyi de kırdırdı bu iş maçtan çok Show işi organizatörler parayı kazanıyor
Ciddi bir maç değildi zaten son ana kadar joshua ciddi bir yumruk atmadı son iki yumrukla işi bitirdi şike yada maçı uzatip seyirciye izletmekti amaç

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,812
1,600
113
Ciddi bir maç değildi zaten son ana kadar joshua ciddi bir yumruk atmadı son iki yumrukla işi bitirdi şike yada maçı uzatip seyirciye izletmekti amaç
Aynen dostum ama Show maçıda olsa 60 yaşındaki şampiyonla 36 yaşındaki şampiyon bir olmaz bu adam için yenilmezlik bu yaşta daha önemlidir o yüzden Show da olsa dayağını atar

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,172
4,421
113
Hayatım boks la geçti, Devam etmiş olsaydım Altın kemerler yetmezdi, sağ kureşem 80mt² evde bütün odaları adama boş döndürür. Yumruk sallamayı s.et , kavga ederken adamın üzerine yürürken korkudan kalp krizi geçirenler oldu.

GaddaR EmoŞ

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,812
1,600
113
Hayatım boks la geçti, Devam etmiş olsaydım Altın kemerler yetmezdi, sağ kureşem 80mt² evde bütün odaları adama boş döndürür. Yumruk sallamayı s.et , kavga ederken adamın üzerine yürürken korkudan kalp krizi geçirenler oldu.

GaddaR EmoŞ
Bu bilginin Wikipedia kayıtlarına geçmesi için elimden geleni yapacağım 😁

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,730
3,225
113
Aynen dostum ama Show maçıda olsa 60 yaşındaki şampiyonla 36 yaşındaki şampiyon bir olmaz bu adam için yenilmezlik bu yaşta daha önemlidir o yüzden Show da olsa dayağını atar
Ama bu para maçıydi josua şampiyon sıfatıyla normal maçlara üç 5 m civari ödülle çıkıyordu bu maçtan aldığı miktar tüm kariyerine bedel paulun onu rakip olarak zorlaması imkansızdı zaten antreman havasıyla terlemeden bitirdi maci

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
121,449
88,646
113
Anthony Oluwafemi Olaseni Joshua, İngiliz profesyonel boksör. Dünya Boks Birliği,
Uluslararası Boks Federasyonu ve Dünya Boks Organizasyonu unvanlarını 2016 ve 2021
yılları arasında iki kez elinde bulunduran Joshua, iki kez eski birleşik dünya ağır sıklet şampiyonudur.

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
121,449
88,646
113
Jake Joseph Paul, Amerikalı profesyonel boksör, oyuncu ve YouTuber.
Kariyerine Eylül 2013'te Vine'da videolar yayınlayarak başladı ve uygulama sonlandırılmadan önce 5,3 milyon takipçi ve
2 milyar görüntüleme elde etti. Oyuncu olarak Disney Channel dizisi Bizaardvark'ta Dirk Mann karakterini canlandırdı.