Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet -150 k ile 1 Ayı Daha Geride Bıraktık

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,988
3,414
113
Evet dostlar şubat ayı z raporunu aldık kayıp -150 k 2 bilezik 3 çeyrek gitti altının bugün yükselmesiyle nerdeyse 165k gitmiş oldu moralim bozuk bu kumar denen illet iliklerimize kadar işledi pazartesi işe başlıyorum depoda verdiklerimizi 3 ayda anca toplarız artık, ramazan bereketiyle gelir dedik oda olmadı maalesef kayıp üstüne kayıp yaşadık zaten bizim gibi insanlarda ne bereket olur nede nur olur kumar oynamaktan içimiz kararmış Allah herkesin yardımcısı olur inş konuyu dalgaya alıcaklar hiç gelmesin sohbet muhabbet olsun diye açtım herkes bu ay kazancını kaybınının hesabını bu konu altında yapıp derdini dökebilir hayırlı sahurlar herkese
Subat bana iyi yaradi +300 le kapattim mart 1 itibari Ile guncel borcum yok + 32 bindeyim ve tamami 22-26 subat arasinda amusnetten geldi

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,682
14,291
113
Evet dostlar şubat ayı z raporunu aldık kayıp -150 k 2 bilezik 3 çeyrek gitti altının bugün yükselmesiyle nerdeyse 165k gitmiş oldu moralim bozuk bu kumar denen illet iliklerimize kadar işledi pazartesi işe başlıyorum depoda verdiklerimizi 3 ayda anca toplarız artık, ramazan bereketiyle gelir dedik oda olmadı maalesef kayıp üstüne kayıp yaşadık zaten bizim gibi insanlarda ne bereket olur nede nur olur kumar oynamaktan içimiz kararmış Allah herkesin yardımcısı olur inş konuyu dalgaya alıcaklar hiç gelmesin sohbet muhabbet olsun diye açtım herkes bu ay kazancını kaybınının hesabını bu konu altında yapıp derdini dökebilir hayırlı sahurlar herkese
+-0 TL geçmiş olsun

Ahmtcnaltntss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,199
2,030
113
ramazan bereketiyle gelir dedik oda olmadı

Böyle birşey yazmışsın 😆😆 ramazan geldi diye kumarda kazanacak mıydın? Ramazan ile niye kumarı bağladın ki? Yaptığımız şeytan işi zaten, bari ramazanı bağlama. Pırıl pırıl akıllar 😃
Güzel dostum kazanıcağım için böyle bişeyi yazmadım ramazandan 1.5 hafta önce kadar işten çıkarttılar ramazan bereketiyle gelir dediler biz işimizden olduk elimizdeki parayı da kaybettik gibisinden yazdım az önce açıklamasınıda yaptım ama o arkadaşta anlamamış sende okumamışsın belliki her neyse

Ahmtcnaltntss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,199
2,030
113
Cahil çok bunlar cumaya gider cumada Max win kazandır Allah'ım diyede el açar dua ederler. Çok ciddiyim böyleleride var 😆
Kişi kendinden bilirmiş işi Allah’a şükür kumar oynuyoruz diyede dinimizden de olmadık verende Allah alanda Allah isteyen açıp dua da eder hatimde indirir bu seni veya başkasını ilgilendirmez dostum konuyu defalarca açıklamama gerek yok heralde

Dream16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
382
85
43
Allahım sen bana yüksek betten maxwin almayı nasip eyle amin 😉

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,608
2,002
113
Güzel dostum kazanıcağım için böyle bişeyi yazmadım ramazandan 1.5 hafta önce kadar işten çıkarttılar ramazan bereketiyle gelir dediler biz işimizden olduk elimizdeki parayı da kaybettik gibisinden yazdım az önce açıklamasınıda yaptım ama o arkadaşta anlamamış sende okumamışsın belliki her neyse
Kişi kendinden bilirmiş işi Allah’a şükür kumar oynuyoruz diyede dinimizden de olmadık verende Allah alanda Allah isteyen açıp dua da eder hatimde indirir bu seni veya başkasını ilgilendirmez dostum konuyu defalarca açıklamama gerek yok heralde
Taaaaam sensin biz malız tek sen akıllısın 😃😃

Azadi6321

2+2=1
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,068
4,989
113
Geçmiş olsun kötü olmuş çok kendini kaptirmiyacan

Passion90

No comment
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,471
16,840
113
Geçmiş olsun. Kayıp sonrası psikoloji çok önemli
Ara vermek doğru olur. Ayrıca ramazan bereketiyle gelir ama kumar oynuyorsak gelmez dost . 👍🏻

Stalker41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,311
771
113
Ramazan bereketiyle gelir kuzen kumar üstünden değil ama xhdhdjd

4YapraklıYonca

🍀🍀🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,818
6,362
113
Geçmiş olsun

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,820
824
113
Sığır Ramazan'ın bereketiyle kumarin ne alakası var. Salak herif

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,335
3,197
113
Ramazan bereketiyle gelir diyip kumar oynayıp para mı kaybettin tam olarak anlamadım

Barut72

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
62
27
18
Allah hepimizin yardımcısı olsun Aslında hepimizin yüzümüzü dönüp tek beklentimiz Allah tan olsa ona inanıp güvenip mücadeleyi doğru versek eminim hiçbir sorunumuz kalmayacak ama Kumarda bir bağımlılık bağımlılıkta Ömür boyu en ufak bir şeyde tekrar eden bir hastalık bunu idrak edebilmemiz önemli biz yapamıyoruz abi beceremiyoruz limitimiz yok bütçemize göre oynamıyorz yarını düşünmüyoruz böyle devam ettiğimiz sürece sürünmemizde sürer diye düşünüyorum Rabbim hepimizi hayırlısı ile kurtarsın inşallah @Ahmtcnaltntss ve hepimiz