Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet -150 k ile 1 Ayı Daha Geride Bıraktık

siryetyy

Amusnet & EGT Dijital Kurbanı.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
590
294
113
Milyoner olsakta duramayız dostum sosyal hayat bitik benim ilgilendiğim tek şey kumar son zamanlarda özellikle sabah akşam kumar oynuyorum para olmadığında dizi film 1 aydır çalışmıyordum pazartesi iş başı yapıyorum belki biraz sosyalleşiriz çalıştığımız yerdeki insanlarla dışarı çıkıp gezmeyi bile özledim resmen
yalnız değilsin benim de durumlar seninki gibi arkadaşımın da kumar oynayan herkesin kaçınılmaz sonu bu gerçi son zamanlarda salmaya başladım borcum kalmadığı için ve eski tadı kalmadı kazanç gelmiyor artık çok zorlaştırdılar vücutta kaldırmıyor günde oturup 12 saat kod kasamıyorum artık bakalım umarım kurtuluruz

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,537
1,796
113
Bu akıl verenler neyin kafasını yaşıyor en gıcık olduğum şey 🤣

Ahmtcnaltntss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,199
2,030
113
yalnız değilsin benim de durumlar seninki gibi arkadaşımın da kumar oynayan herkesin kaçınılmaz sonu bu gerçi son zamanlarda salmaya başladım borcum kalmadığı için ve eski tadı kalmadı kazanç gelmiyor artık çok zorlaştırdılar vücutta kaldırmıyor günde oturup 12 saat kod kasamıyorum artık bakalım umarım kurtuluruz
Haklısın dostum şu paraları kaybedip kod kovalamak ta ayrı üzüyor insanı zaten neyse herşey gönlünce olsun dostum hayırlı sabahlar

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,498
1,488
113
Evet dostlar şubat ayı z raporunu aldık kayıp -150 k 2 bilezik 3 çeyrek gitti altının bugün yükselmesiyle nerdeyse 165k gitmiş oldu moralim bozuk bu kumar denen illet iliklerimize kadar işledi pazartesi işe başlıyorum depoda verdiklerimizi 3 ayda anca toplarız artık, ramazan bereketiyle gelir dedik oda olmadı maalesef kayıp üstüne kayıp yaşadık zaten bizim gibi insanlarda ne bereket olur nede nur olur kumar oynamaktan içimiz kararmış Allah herkesin yardımcısı olur inş konuyu dalgaya alıcaklar hiç gelmesin sohbet muhabbet olsun diye açtım herkes bu ay kazancını kaybınının hesabını bu konu altında yapıp derdini dökebilir hayırlı sahurlar herkese
Baba ramazan bereketiyle gelir diyorsun kumar oynuyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusudur kurban yapman babam yapman.

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,498
1,488
113
Kumar oynayana ramazan gelmiyor mu dost ayrıca onu hem işsizlik hemde son zamanlardaki kayıplar için yazdım
Yav geçmiş olsun biz ona bir şey demedik, estağfurullah sen benşm yazdığımı kızmak dalga geçmek gibi algılama. Ama oynuyorsan bile şu kendini yıkacak miktarlarla oynama reisim demek istediğim bu zevk değil de bağımlılık oluyorsa o iş sıkıntı sen de kaç yıldır bu işin içindesindir biliyorsun.