Hayırdır yiyenim niye küfrediyorsun. Para mı kaybettin çeeeenn siniy mi oydun çeeeeennnn kıyamammmmm. O kadar iyi olsan o kadar paran olurdu demek istiyoruz zaten boş yapma 😂öyle bir param olmadığı için burddayım ya zaten sik kafalı
Hayırdır yiyenim niye küfrediyorsun. Para mı kaybettin çeeeenn siniy mi oydun çeeeeennnn kıyamammmmm. O kadar iyi olsan o kadar paran olurdu demek istiyoruz zaten boş yapma 😂öyle bir param olmadığı için burddayım ya zaten sik kafalı
daha kolay 3 maç bul maaşın nekadarsa bas alDostlar 1 sene biriktirip bu telefonu alsam sizce mantıklı bir hareket olurmu?Ekli dosyayı görüntüle 841738
Ara sırada olsa böyle doğru yorumlar görmek güzel1 telefon için 1 sene.. Üç bin yıllık devlet! embesilliği! Ülke bitmiş..
Konuya bak 😄 😄 😄 2 sene çalış 2 tane al ama bu enflasyonda 4 sene çalışıp belki 2 tane alırsınDostlar 1 sene biriktirip bu telefonu alsam sizce mantıklı bir hareket olurmu?Ekli dosyayı görüntüle 841738
madem cıkartabılıyon neden başkasına yapıyon kendıne yapsanaBana 10 15 k at 2 güne çıkartırım bunun parasını sana
Sende çok abartmışın o kadar da değil 😂Bana nete girsin airscore uygulamasını açsın 1klik tel bile yeter lükse gerek yok bu sandıklarım olmazsa olmazım 168bin tele para verende ya akıl yok yada para cok
Sebep ne ki. Ben Ovion V 11 lite kullanıyorum mesela 4.500 tl'ye almıştım. Fiyatına göre özellikleri baya iyi. Aylık gelirim de birçoklarına göre fena değil üstelik. Yani bir sebep bulamıyorum. Prestij içinse benim için boş bir sebep. Zamane gençleri dış görünüşe baya takıntılıDostlar 1 sene biriktirip bu telefonu alsam sizce mantıklı bir hareket olurmu?Ekli dosyayı görüntüle 841738
Aynen AynenAlmanya da 1 ayda alabiliyon