Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Zirveyle Puan Farkını Azaltmak İsteyen Fenerbahçe Derbide Trabzonspor'u Konuk Ediyor

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
122,100
88,920
113
1743927517123.png

Ülker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak derbiyi hakem Mehmet Türkmen yönetecek. Karşılaşmada Bersan Duran ve Serkan Çimen, yardımcı hakem olarak görev yapacak.

Ligde oynadığı 27 maçta 20 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 yenilgi yaşayan Fenerbahçe 65 puanla ikinci sırada.

Geçen hafta Sipay Bodrum FK deplasmanında 4-2 kazanan Jose Mourinho'nun ekibi, Galatasaray'ın Beşiktaş'a mağlup olmasıyla puan farkını 6'ya indirmişti.
Sarı-lacivertli ekip, zirvedeki rakibi Galatasaray'ın bay geçtiği bu hafta kazanması durumunda puan farkını 3'e düşürecek.

Bordo-mavililer ise ligde 27 maç sonunda 9'ar galibiyet, beraberlik ve mağlubiyet ile 36 puan toplayarak 10. sırada yer alıyor.

Teknik direktör Fatih Tekke yönetiminde ilk deplasman maçında RAMS Başakşehir'i 3-0 yenerek 300 günün ardından dış sahada kazanan bordo-mavililer,
genç çalıştırıcı yönetiminde Fenerbahçe karşısında da galip gelerek 519 gün sonra üç büyük rakipleri önünde galip gelmeye çalışacak.​

bogacbey

🤠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,091
6,666
113
abi bizim öncelikle şu hakem sorununu çözmek lazım. ben beşiktaşlıyım ama hiç bir takımın maçına hiçbir şekilde iyi hakem atanmıyor gerçi iyi hakem yokki atansın kimin evinde oynanıyorsa hakem onun tarafından oluyor korkusundan. türk futboku bitti hakemler yüzüne. mehmet türkmen suan turk hakemlerinin içinde en berbatı bakalım aksam maç nasıl olacak

Mansat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,044
922
113
Vişça ve nwakaeme oynamaz ise farkli galibiyet aliriz diyorum 3-0 3-1 felan bekliyorum

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,285
540
113
ts puan alır maç sonu mourinho fatik tekkenin saçını çeker 0.5üst