- 9,391
- 7,041
- 113
Betist yine attı
Bol şans dayıEkli dosyayı görüntüle 896448
Gameofbets için klasik %25 spor bonusuyla kombineledik ajax ve liepzig geldi barca ve liverpool 1 gol beklemeceymiş
dostum tercihini yap ya sana direkt 400 ya da sana 300 - bozoka 300 olarak hangisini istersin? Normalde aradaki küsürat önemli değil de adaletli olsun diyeHadi bunuda iptal etsene hakem
Bana fark etmez dost arkadaşta nasiplensin müsade edersendostum tercihini yap ya sana direkt 400 ya da sana 300 - bozoka 300 olarak hangisini istersin? Normalde aradaki küsürat önemli değil de adaletli olsun diye
Kesene bereketdostum tercihini yap ya sana direkt 400 ya da sana 300 - bozoka 300 olarak hangisini istersin? Normalde aradaki küsürat önemli değil de adaletli olsun diye
10 kişi 60 iyidir kankadostum tercihini yap ya sana direkt 400 ya da sana 300 - bozoka 300 olarak hangisini istersin? Normalde aradaki küsürat önemli değil de adaletli olsun diye
Daim olsun dostum ☘ ☘ 🙏🏻 güle güle harca gönlünce olsun 🙏🏻Ekli dosyayı görüntüle 896448
Gameofbets için klasik %25 spor bonusuyla kombineledik ajax ve liepzig geldi barca ve liverpool 1 gol beklemeceymiş
O zaten nasiplenecekti de senin de gönlünün bolluğunu görmek istedim. @Daimon müsaitken beni @bozak2121 ve @akcakocalı bir konuşmaya alır mısın? Konuyuda kilitleyebilirsin won olarakBana fark etmez dost arkadaşta nasiplensin müsade edersen
Kesene bereket dost teşekkür ederim simdidenO zaten nasiplenecekti de senin de gönlünün bolluğunu görmek istedim. @Daimon müsaitken beni @bozak2121 ve @akcakocalı bir konuşmaya alır mısın? Konuyuda kilitleyebilirsin won olarak
Kesene bereket dmden ulaşabilirsin ikimizedeO zaten nasiplenecekti de senin de gönlünün bolluğunu görmek istedim. @Daimon müsaitken beni @bozak2121 ve @akcakocalı bir konuşmaya alır mısın? Konuyuda kilitleyebilirsin won olarak
benim dmde problem var da böyle organizasyon olunca daimon sağ olsun yardımcı oluyor o yoksa @Shellac sana da aynı isteği ileteyim konuyu kilitleyip won yapabilirsin ayrıca @bozak2121 ve @akcakocalı yı benle konusma alırsan sevinirimKesene bereket dmden ulaşabilirsin ikimizede
Kazancın daim olsun reisO zaten nasiplenecekti de senin de gönlünün bolluğunu görmek istedim. @Daimon müsaitken beni @bozak2121 ve @akcakocalı bir konuşmaya alır mısın? Konuyuda kilitleyebilirsin won olarak