Bol şanslarklasik gameofbets %25 freebetini 4 maça üfledik yine. Gelirse 4 kişiye 500er USDT gelmezse de yarın deneyin yeniden
Ekli dosyayı görüntüle 909328
500 er USDT söz ağızdan bir kere çıkar dayı sen sözünü yemezsinklasik gameofbets %25 freebetini 4 maça üfledik yine. Gelirse 4 kişiye 500er USDT gelmezse de yarın deneyin yeniden
hahaha güzel yakalamışsın böbrekleri peşinen satışa çıkartayım500 er USDT söz ağızdan bir kere çıkar dayı sen sözünü yemezsin
500usdt 20bin ediyor ha dayi500 er USDT söz ağızdan bir kere çıkar dayı sen sözünü yemezsin
Bol şanslarklasik gameofbets %25 freebetini 4 maça üfledik yine. Gelirse 4 kişiye 500er USDT gelmezse de yarın deneyin yeniden
Bol şansklasik gameofbets %25 freebetini 4 maça üfledik yine. Gelirse 4 kişiye 500TL USDT gelmezse de yarın deneyin yeniden
hayaldi gerçek oldu hedef 2028 500 usdt 100bin için500usdt 20bin ediyor ha dayi
Çekiliş açıp icralık olanı da ilk defa göreceğiz 8 sene sonra500usdt 20bin ediyor ha dayi
düzelttim düzelttim 500 TL değerinde usdt yazmak yerine çok basite kaçmışım500 USDT Türk lirası 21.400 tl mi yapıyor
@Daimon imdada yetişir hemen 500 TL değerinde USDT olarak düzenlerhahaha güzel yakalamışsın böbrekleri peşinen satışa çıkartayım![]()
Senin mesajı gördükten sonra bi böbreklere baktım bi de mesaj düzenle açık mı diye sonra koştur koştur ben düzenlemiştim@Daimon imdada yetişir hemen 500 TL değerinde USDT olarak düzenler
Bol şanslardüzelttim düzelttim 500 TL değerinde usdt yazmak yerine çok basite kaçmışım
kısmen arada küçük oynamalar olabiliyor. Arbitraj yapılabilir kıvamda olduğu zamanlar yada ülkeler oluyor dönemselUSDT Dolar es deger o zaman
Hiç anlamıyorum geçen 1 tane kripto için acayim dedim kapattım açmadımkısmen arada küçük oynamalar olabiliyor. Arbitraj yapılabilir kıvamda olduğu zamanlar yada ülkeler oluyor dönemsel
kcex kullan dostum. teknoloji olarak her şeye hakimimdir ama crypto da cahil kalıyordum önceden bir ara üyelik aç bonus verilsin diye kcex açmıştık forumcak belki sen de açmışsındır. Kullanması basit gayet uygulama üzerindenHiç anlamıyorum geçen 1 tane kripto için acayim dedim kapattım açmadım
Teşekkürler dostkcex kullan dostum. teknoloji olarak her şeye hakimimdir ama crypto da cahil kalıyordum önceden bir ara üyelik aç bonus verilsin diye kcex açmıştık forumcak belki sen de açmışsındır. Kullanması basit gayet uygulama üzerinden